Neler Yeni

PC ALDIĞIM YERE GÜVENMELİ MİYİM

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
hayır güvenilir bir yerden toplamalısın. ben nanokatalogdan ürün aldım teminattı gümrüktü kargoydu muhasebeydi derken oyalayıp oyalayıp şirketi kapattılar ha 40tl zarar ettim pek önemli değil ama hakkımı da helal etmiyorum yazık yani. internetteki yorumlara çok dijkkat et eğer yarı yarıya güvenliyse alma .çoğunluğu güvenli derse muhtemelen sorun yaşamazsın firma niyeti bozmamışsa
temel soruya cevap yazmamışım xD vatan güvenilirdir ve ne istersen toplar ama pahalıya getirir öyle.piyasadaki en güvenilir sistem toplama itopya şuan , ilgili ve güvenilirler

BUrakEfe0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Efe
cevap veren herkese teşşekür ederim

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Öncelikle merhaba,0 pc alırken aldığımız yere güvenmelimiyiz yani örneğin vatan bilgisayar dan pc alacak bir kişi orda çalışan birine parayı verse ve çalışan kişinin onun bütçesine uygun en iyi parçaları ona önerebileceğine güvenmeli mi yoksa donanımlardan anlayan biriyle gitmek daha iyi mi? olur
vatan pc gibi bir yerde çalışanların böyle bir sıkntı yşamasın

Öncelikle merhaba,0 pc alırken aldığımız yere güvenmelimiyiz yani örneğin vatan bilgisayar dan pc alacak bir kişi orda çalışan birine parayı verse ve çalışan kişinin onun bütçesine uygun en iyi parçaları ona önerebileceğine güvenmeli mi yoksa donanımlardan anlayan biriyle gitmek daha iyi mi? olur
Bu devirde babana bile güvenme demişler.

Top Bottom