- Konu Sahibi Konu Sahibi
köy yerinde yaşıyorum bırak burda anlayan insan bulmaya daha kötü bile olsa bilgisayarı olmayan var dostumArkadaşın hiç mi yok anlayan
O zaman ya körü körüne güveneceksin ya da öğreneceksin ama kazıklanabilirsin
köy yerinde yaşıyorum bırak burda anlayan insan bulmaya daha kötü bile olsa bilgisayarı olmayan var dostumArkadaşın hiç mi yok anlayan
O zaman ya körü körüne güveneceksin ya da öğreneceksin ama kazıklanabilirsin
Bilmiyorum abi yani öğrenebilirsen öğren ama yinede şu sıralar pc toplama piyasa berbatköy yerinde yaşıyorum bırak burda anlayan insan bulmaya daha kötü bile olsa bilgisayarı olmayan var dostum
vatan pc gibi bir yerde çalışanların böyle bir sıkntı yşamasınÖncelikle merhaba,0 pc alırken aldığımız yere güvenmelimiyiz yani örneğin vatan bilgisayar dan pc alacak bir kişi orda çalışan birine parayı verse ve çalışan kişinin onun bütçesine uygun en iyi parçaları ona önerebileceğine güvenmeli mi yoksa donanımlardan anlayan biriyle gitmek daha iyi mi? olur
Bu devirde babana bile güvenme demişler.Öncelikle merhaba,0 pc alırken aldığımız yere güvenmelimiyiz yani örneğin vatan bilgisayar dan pc alacak bir kişi orda çalışan birine parayı verse ve çalışan kişinin onun bütçesine uygun en iyi parçaları ona önerebileceğine güvenmeli mi yoksa donanımlardan anlayan biriyle gitmek daha iyi mi? olur