Neler Yeni

PC aldığıma çok pişmanım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
HyperX Cloud 2 kulaklık aldım. Mikrofonundan ses gitmiyor bugün itibarıyla. 20 gün oldu alalı. Bu nedir yahu? Sürekli bir sorun parçalarında. Fare bozulur onla uğraş, garantiye yolla, bilgisayarı bu süreçte kullanama. Monitörde ışık sızması olur, ölü piksel olur değiştir uğraş(Takıntılı olmadığım için umrumda olmadı ama can sıkıcı). Klavyenin sadece bir tuşu çalışmaz, bilgisayarı kullanamazsın. Kasanın içinde donanımlar zaten saymıyorum bile. Neyse onlar o kadar çabuk bozulmuyor. Yahu 20 gün önce kulaklık aldım. Kulaklıkta üstelik yazılımı olmadığı halde bu kadar sorun çıkartıyor. Kablosu inanılmaz birbirine giriyor, ben daha böyle birbirine giren kablo görmedim. Düzeltmek isteseniz eliniz yarılır o derece sert giriyor. Kulaklık mikrofonu çalışmıyor şimdi de, arada gidip geliyordu. Yahu 20 gün oldu be. Burnumdan getirdin. Şimdi desteğe mail attım İngilizce diyor. Te Allah'ım ya! Logitech almadığım güne lanet olsun. Şimdi garantiye götür getir uğraş dur. SteelSeries'den sonra HyperX'de beni üzen markalar arasına girmiş oldu. Kulaklık mikrofonu her şey algılanıyor ama ses gitmiyor hiçbir yerden. Şaka gibi. Hiçbir uygulamadan gitmiyor. Hiçbir türlü. YAHU YETER BE! Bilgisayar aldım rezil oldu hayatım resmen! Ne bu onla uğraş bunla uğraş, şu parçası çalışmasın şey olsun falan. Yeter yahu. Keşke PlayStation alaydım. Düğmeye bas çalışsın. Bu nedir yahu!

Top Bottom