Neler Yeni

Pc alırken Fiyata baktım WTF (!)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Harbiden zor. Düsün rtx 3090 hesablan bile 3100 euro geldim
Abi inan ki bu ülkede yaşamayı zorlaştıran ekonomi değil insanlar belki yaşım küçük ileri de daha büyük para sorunlarıyla karşılaşınca daha iyi kıyas yapabilirim ama etrafıma da bakacak olursam bu ülkeyi zor kılan insanlar ve sabit fikirleri. Ekonomi evet büyük bir sorun lakin hiçbiri anlaşılmaz cahil insanlar kadar zor değil.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi inan ki bu ülkede yaşamayı zorlaştıran ekonomi değil insanlar belki yaşım küçük ileri de daha büyük para sorunlarıyla karşılaşınca daha iyi kıyas yapabilirim ama etrafıma da bakacak olursam bu ülkeyi zor kılan insanlar ve sabit fikirleri. Ekonomi evet büyük bir sorun lakin hiçbiri anlaşılmaz cahil insanlar kadar zor değil.
Haklisin dostum. Güzel ifade ettin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis kıskandırıyorsun bak beni :D
😂😂

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Daha iyi açıklanamazdı, insanların birbirlerine olan saygısını geçtim kendilerine bile saygıları yok.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Haklisin dostum. Güzel ifade ettin
Mesaj otomatik birleştirildi:

😂😂
Keşke ifadeden öteye gidip kurtulabilsem etrafımdakiler benim para için burayı sevmediğimi falan sanıyor bilmiyorlar ki içlerindeki kibir ego görmemişlik ve sabit fikirlerden dolayı onlarla yaşamanın cehennemden farksız olduğunu anlatamıyorsun o zaman da ortaya yalnızlık çıkıyor insanların arasındaki büyük yalnızlık bu da zamanla deli etmeye yetiyor :)

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Keşke ifadeden öteye gidip kurtulabilsem etrafımdakiler benim para için burayı sevmediğimi falan sanıyor bilmiyorlar ki içlerindeki kibir ego görmemişlik ve sabit fikirlerden dolayı onlarla yaşamanın cehennemden farksız olduğunu anlatamıyorsun o zaman da ortaya yalnızlık çıkıyor insanların arasındaki büyük yalnızlık bu da zamanla deli etmeye yetiyor :)
Reis anlatin anda hemen adami taslarlar. O nedenle icindeki sözleri kapa kapa. Neredeyse insan patlar. Ben biliyorum nedemek istedini kral.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Reis anlatin anda hemen adami taslarlar. O nedenle icindeki sözleri kapa kapa. Neredeyse insan patlar. Ben biliyorum nedemek istedini kral.
Öyle abi insanlar kendilerini karanlıktan kuratmak yerine başkalarını da karanlığa çekerek iyi hissetmeye çalışıyorlar oysaki karanlıktan çıkmaya uğraşsalar sorun çözülmüş olacak . Şu dünya da en iyi şeylerden biri de anlattıklarımızı anlayanların olması yoksa daha çekilmez hale geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,245
Üyeler
161,974
Son üye
mm@16
Top Bottom