Yanlış anlamaz isen maddi durumuz nasılbabaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
yani çok da iyi değilYanlış anlamaz isen maddi durumuz nasıl
Silindi.babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
adam haklı beyler dağılınbahane üretme yerine direk neden istediğini açıkça söyle almıyorlarsa yapacak bir şey yok zorlayamazsın kendi paranı kazanmanı izin veriyorlarsa çalışıp kendin alabilirsin. benim ailem bana almadı ben kendim aldım herkesin ailesi alacak diye bir şey yok
babam vefat etmeden önce eve o bakıyordu ve eve bakmak şu devirde hiç kolay değil kalkıpta kendi kişisel zevklerim için ailemin ekonomisini sarsacak bir şey istemek bana benceilce bir hareket geliyordu o yüzden kendi paramla aldım zaten aile zengin olsa neden çocğuna almasın ama yoksa ona bunu dayatmak kötü bir şey o senden çok daha üzülür oğlum bunu istiyor ve ben bir baba olarak ona bunu alamıyorum kötü bir durum. ne diyim....adam haklı beyler dağılın
Maddi durumunuz yetmiyorsa yapma reis gerek yok üzmeye aileyibabaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
Mekanı cennet olsunbabam vefat etmeden önce eve o bakıyordu ve eve bakmak şu devirde hiç kolay değil kalkıpta kendi kişisel zevklerim için ailemin ekonomisini sarsacak bir şey istemek bana benceilce bir hareket geliyordu o yüzden kendi paramla aldım zaten aile zengin olsa neden çocğuna almasın ama yoksa ona bunu dayatmak kötü bir şey o senden çok daha üzülür oğlum bunu istiyor ve ben bir baba olarak ona bunu alamıyorum kötü bir durum. ne diyim....
çok sağ ol.Mekanı cennet olsun