Neler Yeni

pc almaya ailemi nasıl ikna edebilirim

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
bahane üretme yerine direk neden istediğini açıkça söyle almıyorlarsa yapacak bir şey yok zorlayamazsın kendi paranı kazanmanı izin veriyorlarsa çalışıp kendin alabilirsin. benim ailem bana almadı ben kendim aldım herkesin ailesi alacak diye bir şey yok

The GodFather

80+ Silver
bahane üretme yerine direk neden istediğini açıkça söyle almıyorlarsa yapacak bir şey yok zorlayamazsın kendi paranı kazanmanı izin veriyorlarsa çalışıp kendin alabilirsin. benim ailem bana almadı ben kendim aldım herkesin ailesi alacak diye bir şey yok
adam haklı beyler dağılın

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Neden istediğini gerçekten ihtiyacın olduğunu güzelce açıkla eminim ellerinden geldiğince yardımcı olacaklardır

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
adam haklı beyler dağılın
babam vefat etmeden önce eve o bakıyordu ve eve bakmak şu devirde hiç kolay değil kalkıpta kendi kişisel zevklerim için ailemin ekonomisini sarsacak bir şey istemek bana benceilce bir hareket geliyordu o yüzden kendi paramla aldım zaten aile zengin olsa neden çocğuna almasın ama yoksa ona bunu dayatmak kötü bir şey o senden çok daha üzülür oğlum bunu istiyor ve ben bir baba olarak ona bunu alamıyorum kötü bir durum. ne diyim....

panizher

80+ Silver
babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
Maddi durumunuz yetmiyorsa yapma reis gerek yok üzmeye aileyi

Gladiator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emircan AKOĞLU
Brom bende aynı durumdayim ailemi ikna edemiyorum maddi durumumuz orta sınıfın üstünde babam ne kadar parası var bilmez bile ama ikna edemiyorum :)

The GodFather

80+ Silver
babam vefat etmeden önce eve o bakıyordu ve eve bakmak şu devirde hiç kolay değil kalkıpta kendi kişisel zevklerim için ailemin ekonomisini sarsacak bir şey istemek bana benceilce bir hareket geliyordu o yüzden kendi paramla aldım zaten aile zengin olsa neden çocğuna almasın ama yoksa ona bunu dayatmak kötü bir şey o senden çok daha üzülür oğlum bunu istiyor ve ben bir baba olarak ona bunu alamıyorum kötü bir durum. ne diyim....
Mekanı cennet olsun 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,487
Üyeler
161,461
Son üye
frozen_
Top Bottom