babam vefat etmeden önce eve o bakıyordu ve eve bakmak şu devirde hiç kolay değil kalkıpta kendi kişisel zevklerim için ailemin ekonomisini sarsacak bir şey istemek bana benceilce bir hareket geliyordu o yüzden kendi paramla aldım zaten aile zengin olsa neden çocğuna almasın ama yoksa ona bunu dayatmak kötü bir şey o senden çok daha üzülür oğlum bunu istiyor ve ben bir baba olarak ona bunu alamıyorum kötü bir durum. ne diyim....
Allah rahmet eylesin.babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
Şuan 18 aldığımda 16kaç yaşındasın ?
Benim deli gibi oyun oynayıp deneme sınavlarında iyi yapan arkadaşlarımda var ayrıca abartmadığı bir sürece sıkıntı yokAlmasınlar. Derslerin iyi olduğuna g9re böyle daha iyi senin için. PC'si olan arkadaşlarının derslerine bak bir de. Oyun oynamaktan hiç bir şeye vakitleri yok. Sen böyle daha iyisin. Hiç bir şey kaçırdığın yok. Alt tarafı gereksiz ve vakit öldürmekten başka bir işe yaramayan oyunlar. Hiç özenilecek bir durumları yok. Onlar ileride de hep oyun başında oturur, sen onlardan iyi bir dutuma gelirsin ileride.
Senin derslerin nasıl?Benim deli gibi oyun oynayıp deneme sınavlarında iyi yapan arkadaşlarımda var ayrıca abartmadığı bir sürece sıkıntı yok
Oyun da oyna dersine de çalış illa birisinden vazgeçmeye gerek yok
Bende aynı durumdayım.Brom bende aynı durumdayim ailemi ikna edemiyorum maddi durumumuz orta sınıfın üstünde babam ne kadar parası var bilmez bile ama ikna edemiyorum