Neler Yeni

pc almaya ailemi nasıl ikna edebilirim

babapro21

80+ Bronze
babam vefat etmeden önce eve o bakıyordu ve eve bakmak şu devirde hiç kolay değil kalkıpta kendi kişisel zevklerim için ailemin ekonomisini sarsacak bir şey istemek bana benceilce bir hareket geliyordu o yüzden kendi paramla aldım zaten aile zengin olsa neden çocğuna almasın ama yoksa ona bunu dayatmak kötü bir şey o senden çok daha üzülür oğlum bunu istiyor ve ben bir baba olarak ona bunu alamıyorum kötü bir durum. ne diyim....
babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
Allah rahmet eylesin.
@athnatsy reis ucuz bi PC hedefin olsun.
3-4k ya R3 3200G api falan çalış yazın 2k sen ode 2k onlar ödesin.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Almasınlar. Derslerin iyi olduğuna g9re böyle daha iyi senin için. PC'si olan arkadaşlarının derslerine bak bir de. Oyun oynamaktan hiç bir şeye vakitleri yok. Sen böyle daha iyisin. Hiç bir şey kaçırdığın yok. Alt tarafı gereksiz ve vakit öldürmekten başka bir işe yaramayan oyunlar. Hiç özenilecek bir durumları yok. Onlar ileride de hep oyun başında oturur, sen onlardan iyi bir dutuma gelirsin ileride.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Almasınlar. Derslerin iyi olduğuna g9re böyle daha iyi senin için. PC'si olan arkadaşlarının derslerine bak bir de. Oyun oynamaktan hiç bir şeye vakitleri yok. Sen böyle daha iyisin. Hiç bir şey kaçırdığın yok. Alt tarafı gereksiz ve vakit öldürmekten başka bir işe yaramayan oyunlar. Hiç özenilecek bir durumları yok. Onlar ileride de hep oyun başında oturur, sen onlardan iyi bir dutuma gelirsin ileride.
Benim deli gibi oyun oynayıp deneme sınavlarında iyi yapan arkadaşlarımda var ayrıca abartmadığı bir sürece sıkıntı yok
Oyun da oyna dersine de çalış illa birisinden vazgeçmeye gerek yok

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Benim deli gibi oyun oynayıp deneme sınavlarında iyi yapan arkadaşlarımda var ayrıca abartmadığı bir sürece sıkıntı yok
Oyun da oyna dersine de çalış illa birisinden vazgeçmeye gerek yok
Senin derslerin nasıl?
Deli gibi oyun oynayıp dersi iyi olduğunu söyleyen arkadaşın yalan söylüyor.
Bir günde 24 saat var. O da ikisini yetmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056
Son üye
zbartovic
Top Bottom