Neler Yeni

pc almaya ailemi nasıl ikna edebilirim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Çalışarak alacaksın başka çözümü yok. Etraf gündelik iş kaynıyor. Günde 150-200tlye çalışırsan sigortasız bir şekilde kenara harcamalar hariç 4000TL koyarsan 3 ayda güzel bir sistem alırsın. Hele yaz gelmişken etrafta işler bitmeden hemen aramaya başla derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Babası iade eder. Yada satar.
kendi parası ise alsın arkasında dursun reşit ise babasını dava edebilir babasıda onu evden atabilir ya da evlatlıktan reddedebilir tercih meselesi babasının bir bilgisayar için de böyle bir şey yapmayacağını varsayıyorum.bu seneryo gerçekleşirse ailevi düzenin bozulması karşılığında bir sistemin olur tercih sana kalmış

Gladiator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emircan AKOĞLU
sana tavsiyem reşit isen bilgisayarı al ve babana bilgisayar aldım de en fazla tokat yersin veya psikolojik şiddete maruz kalırsın bence sistem için ödenen küçük birbedeldir.
Reşit olunca zaten alabilecem sonuçta her şey benim üstüme geçecek makinalar arabar vs.

Arteus.rd

80+
Herkes çalış çalış demiş de çocuğun yaşını soran yok. Kardeşim sıradan bir alet için beynini ve bedenini bu kadar yorma alma boşver eyer çok istiyorsan ucuzundan PS 3 gibi konsol al

Eclipse

80+ Bronze
Verdiğin detayları bir kenara bırakıp sadece başlıktaki soruna cevap veriyorum. İkna etme, çalış kendin al. İstersen yaparsın.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
NEden istediğini belirt , alınmasını çok istiyorsan ders çalışıcam öyle daha iyi çalışılıyor de.Alınıncada sadece oyun oynama ders de çalış derim :D

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
bahane üretme yerine direk neden istediğini açıkça söyle almıyorlarsa yapacak bir şey yok zorlayamazsın kendi paranı kazanmanı izin veriyorlarsa çalışıp kendin alabilirsin. benim ailem bana almadı ben kendim aldım herkesin ailesi alacak diye bir şey yok
Aynen benim ailemde almadı bana gittim çalıştım topladım

Top Bottom