kendi parası ise alsın arkasında dursun reşit ise babasını dava edebilir babasıda onu evden atabilir ya da evlatlıktan reddedebilir tercih meselesi babasının bir bilgisayar için de böyle bir şey yapmayacağını varsayıyorum.bu seneryo gerçekleşirse ailevi düzenin bozulması karşılığında bir sistemin olur tercih sana kalmışBabası iade eder. Yada satar.
Reşit olunca zaten alabilecem sonuçta her şey benim üstüme geçecek makinalar arabar vs.sana tavsiyem reşit isen bilgisayarı al ve babana bilgisayar aldım de en fazla tokat yersin veya psikolojik şiddete maruz kalırsın bence sistem için ödenen küçük birbedeldir.
NEden istediğini belirt , alınmasını çok istiyorsan ders çalışıcam öyle daha iyi çalışılıyor de.Alınıncada sadece oyun oynama ders de çalış derimbabaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
Yaş kaç???babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
Aynen benim ailemde almadı bana gittim çalıştım topladımbahane üretme yerine direk neden istediğini açıkça söyle almıyorlarsa yapacak bir şey yok zorlayamazsın kendi paranı kazanmanı izin veriyorlarsa çalışıp kendin alabilirsin. benim ailem bana almadı ben kendim aldım herkesin ailesi alacak diye bir şey yok
15Yaş kaç???
ayağım kırık daha yeni ameliyat oldum bırak çalışmayı yürüyemiyorum.Aynen benim ailemde almadı bana gittim çalıştım topladım
kaç yaşındasın ?Aynen benim ailemde almadı bana gittim çalıştım topladım
bunu anlatıp almalarını iste çalıştığın zaman size geri ödiyeceğim dersin canım çok sıkılıyor ayağım da kırık falanayağım kırık daha yeni ameliyat oldum bırak çalışmayı yürüyemiyorum.
Durum olsa alirlar zaten hic zora sokma. Yaz geldi ciraklik vb. İslerde calisip kendine alabilirsinYanlış anlamaz isen maddi durumuz nasıl