pc almaya ailemi nasıl ikna edebilirim

Çalışarak alacaksın başka çözümü yok. Etraf gündelik iş kaynıyor. Günde 150-200tlye çalışırsan sigortasız bir şekilde kenara harcamalar hariç 4000TL koyarsan 3 ayda güzel bir sistem alırsın. Hele yaz gelmişken etrafta işler bitmeden hemen aramaya başla derim

Babası iade eder. Yada satar.
kendi parası ise alsın arkasında dursun reşit ise babasını dava edebilir babasıda onu evden atabilir ya da evlatlıktan reddedebilir tercih meselesi babasının bir bilgisayar için de böyle bir şey yapmayacağını varsayıyorum.bu seneryo gerçekleşirse ailevi düzenin bozulması karşılığında bir sistemin olur tercih sana kalmış

Herkes çalış çalış demiş de çocuğun yaşını soran yok. Kardeşim sıradan bir alet için beynini ve bedenini bu kadar yorma alma boşver eyer çok istiyorsan ucuzundan PS 3 gibi konsol al

Verdiğin detayları bir kenara bırakıp sadece başlıktaki soruna cevap veriyorum. İkna etme, çalış kendin al. İstersen yaparsın.

babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
NEden istediğini belirt , alınmasını çok istiyorsan ders çalışıcam öyle daha iyi çalışılıyor de.Alınıncada sadece oyun oynama ders de çalış derim :D

bahane üretme yerine direk neden istediğini açıkça söyle almıyorlarsa yapacak bir şey yok zorlayamazsın kendi paranı kazanmanı izin veriyorlarsa çalışıp kendin alabilirsin. benim ailem bana almadı ben kendim aldım herkesin ailesi alacak diye bir şey yok
Aynen benim ailemde almadı bana gittim çalıştım topladım

ayağım kırık daha yeni ameliyat oldum bırak çalışmayı yürüyemiyorum.
bunu anlatıp almalarını iste çalıştığın zaman size geri ödiyeceğim dersin canım çok sıkılıyor ayağım da kırık falan

Geri