Neler Yeni

pc almaya ailemi nasıl ikna edebilirim

mythrowib

80+ Silver
babam vefat etmeden önce eve o bakıyordu ve eve bakmak şu devirde hiç kolay değil kalkıpta kendi kişisel zevklerim için ailemin ekonomisini sarsacak bir şey istemek bana benceilce bir hareket geliyordu o yüzden kendi paramla aldım zaten aile zengin olsa neden çocğuna almasın ama yoksa ona bunu dayatmak kötü bir şey o senden çok daha üzülür oğlum bunu istiyor ve ben bir baba olarak ona bunu alamıyorum kötü bir durum. ne diyim....
Allah rahmet eylesin hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
bahane üretme yerine direk neden istediğini açıkça söyle almıyorlarsa yapacak bir şey yok zorlayamazsın kendi paranı kazanmanı izin veriyorlarsa çalışıp kendin alabilirsin. benim ailem bana almadı ben kendim aldım herkesin ailesi alacak diye bir şey yok
Hocam imzanızdaki sistemi çalışarak toplamadınız sanırım.
Valla benim arkadaş berbere gidiyor çırak olarak, bahşiş gelmezse çok para kazanamıyor yani çalışarak olacak değil gibi.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
Başın sağolsun.Kanka banada almıyorlardı ben al sat vs. Yaparak bayağı para kazandım sonra birazda babam ekledi o kadar uğraştığımı görünce sonunda aldı

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
bence kendin biraz para topla çalış biriktir belki ailende bi miktar yardımcı olur verir

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
Valla benim arkadaş berbere gidiyor çırak olarak, bahşiş gelmezse çok para kazanamıyor yani çalışarak olacak değil gibi.
18 yaşın altına şu an hiç para vermiyorlar doğru düzgün. ben imzamdaki sistemi taksitle aldım, aylık maaşımın küçük bir kısmını vererek aldım 6 ay taksitle. normalde daha yüksekteydi gözüm ama dedim bir iki sene idare etsin beni yeter bir iki sene sonra custom sisteme geçicem zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
kanka bilgisayarı hepimiz gerçeklikten kaçmak için alıyoruz gerçeklik yakana yapıştı ise zorlanıyor iseniz hele bu devirde ev geçin dirmek hiç kolay değil keşke elimizden seni teselli etmekten başkası gelse hangi oyunları oynamak istiyorsun rekabetçi ,yartış,kamyon veya uçak similasyon onları söylersen bütçene göre daha iyi yardımcı olabiliriz

Knk doğru diyorsun 15 yaşındayım 1 sene köpek gibi çalıştım ve elimde sadece 3,5k var onlarlada patates pc yi hafif yükselttim(2.el) klavye mouse ve kulaklık aldım çar çur oldu

babaannem dedem ve babam ile yaşıyorum annem yok maalesef. derslerim fln gayet iyi pc almaya nasıl ikna edebilirim şimdiden teşekkürler
Hocam merak ettim de annenize ne oldu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Brom bende aynı durumdayim ailemi ikna edemiyorum maddi durumumuz orta sınıfın üstünde babam ne kadar parası var bilmez bile ama ikna edemiyorum :)
sana tavsiyem reşit isen bilgisayarı al ve babana bilgisayar aldım de en fazla tokat yersin veya psikolojik şiddete maruz kalırsın bence sistem için ödenen küçük birbedeldir.

sana tavsiyem reşit isen bilgisayarı al ve babana bilgisayar aldım de en fazla tokat yersin veya psikolojik şiddete maruz kalırsın bence sistem için ödenen küçük birbedeldir.
Babası iade eder. Yada satar.

Top Bottom