Neler Yeni

Pc almaya ikna etme

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Arkadaşlar babamı bir türlü pc toplamaya ikna edemiyorum yenisini alırsa derslerim kötüye gider diye korkuyor deliricem varmı bir taktiği olan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Yaz aylarında çalışırsan eline bir miktar para geçer. Sonrasında babana gidip bu kadar para biriktirdim, üstünü tamamlar mısın dediğinde istediğin pcyi toplayabilirsin bence.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Kanka babanla bir şart koş bu dönem diycem de okullar yok şuan birdahaki dönem atıyorum ortalaman 90 sa 95 e çıkarırım baba de ve de ki eğer düşürürsem pc yi elimden alırsın oynatmazsın tüm kablo mablo herşeyini benden alırsın de . Bide duygu sömürüsü yap ve babanı sakın sıkıştırıp sinirlendirme aksine biraz içine kapanmış gibi yap ara ara hatırlat pc alır mısın diye . Duygu sömürüsü çok önemli :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gürkan Doğan
Instagram
@gurkan.dogan.61
Steam
Galosix4161
Twitter
dogangurkan6141
Discord
gurkan.dogan.61
Arkadaşlar babamı bir türlü pc toplamaya ikna edemiyorum yenisini alırsa derslerim kötüye gider diye korkuyor deliricem varmı bir taktiği olan?
Benim babamda aynı düşüncede ders çalışma hiç bana yakında alıcaklar çalışmadığım içim ama şöyle de bişey var ben ders çalışınca teşekkür çalışmayınca taktir aldığımı fark ettim [emoji16][emoji16]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka babanla bir şart koş bu dönem diycem de okullar yok şuan birdahaki dönem atıyorum ortalaman 90 sa 95 e çıkarırım baba de ve de ki eğer düşürürsem pc yi elimden alırsın oynatmazsın tüm kablo mablo herşeyini benden alırsın de . Bide duygu sömürüsü yap ve babanı sakın sıkıştırıp sinirlendirme aksine biraz içine kapanmış gibi yap ara ara hatırlat pc alır mısın diye . Duygu sömürüsü çok önemli :D
Reis okadarı imkanız bu sene 9. Sınıfa geçtim her sene takdir alıyordum bu sene teşekkürü kılpayı aldım çok zorlanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaz aylarında çalışırsan eline bir miktar para geçer. Sonrasında babana gidip bu kadar para biriktirdim, üstünü tamamlar mısın dediğinde istediğin pcyi toplayabilirsin bence.
O iş zor ben antalyada yaşıyorum yazın 40 derecenin altına inmiyor evden çıkamıyorum fakat elimde 600 tl var kardeşimde de 400 var dedim 1000 TL vereyim sana diyor ben okadar parayı bilgisayara verdikten sonra 1000 tlyi napayım

Babana söyleyeceğin en güzel şey şu olur bence. "Bu gün bana yapmadığın şeyler için ilerde pişman olmazsın umarım, bu gün varız yarın yokuz baba haberin olsun" diyebilirsin.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babana söyleyeceğin en güzel şey şu olur bence. "Bu gün bana yapmadığın şeyler için ilerde pişman olmazsın umarım, bu gün varız yarın yokuz baba haberin olsun" diyebilirsin.
Bunu beğendim bak ??

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Eğer bir engelin yoksa babandan istemek yerine kendin çalışıp alabilirsin :) Ayrıca ekonomik durumunuzu da göz önünde bulundur, zora sokma babanı.

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
Kendin bir miktar para biriktir. Sonra babana bi teklif yap işte bu sene takdir gelirse vb. öyle alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom