The Notorious
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Arkadaşlar babamı bir türlü pc toplamaya ikna edemiyorum yenisini alırsa derslerim kötüye gider diye korkuyor deliricem varmı bir taktiği olan?
Benim babamda aynı düşüncede ders çalışma hiç bana yakında alıcaklar çalışmadığım içim ama şöyle de bişey var ben ders çalışınca teşekkür çalışmayınca taktir aldığımı fark ettim [emoji16][emoji16]Arkadaşlar babamı bir türlü pc toplamaya ikna edemiyorum yenisini alırsa derslerim kötüye gider diye korkuyor deliricem varmı bir taktiği olan?
Reis okadarı imkanız bu sene 9. Sınıfa geçtim her sene takdir alıyordum bu sene teşekkürü kılpayı aldım çok zorlanıyorum.Kanka babanla bir şart koş bu dönem diycem de okullar yok şuan birdahaki dönem atıyorum ortalaman 90 sa 95 e çıkarırım baba de ve de ki eğer düşürürsem pc yi elimden alırsın oynatmazsın tüm kablo mablo herşeyini benden alırsın de . Bide duygu sömürüsü yap ve babanı sakın sıkıştırıp sinirlendirme aksine biraz içine kapanmış gibi yap ara ara hatırlat pc alır mısın diye . Duygu sömürüsü çok önemli![]()
O iş zor ben antalyada yaşıyorum yazın 40 derecenin altına inmiyor evden çıkamıyorum fakat elimde 600 tl var kardeşimde de 400 var dedim 1000 TL vereyim sana diyor ben okadar parayı bilgisayara verdikten sonra 1000 tlyi napayımYaz aylarında çalışırsan eline bir miktar para geçer. Sonrasında babana gidip bu kadar para biriktirdim, üstünü tamamlar mısın dediğinde istediğin pcyi toplayabilirsin bence.
Babana söyleyeceğin en güzel şey şu olur bence. "Bu gün bana yapmadığın şeyler için ilerde pişman olmazsın umarım, bu gün varız yarın yokuz baba haberin olsun" diyebilirsin.Arkadaşlar babamı bir türlü pc toplamaya ikna edemiyorum yenisini alırsa derslerim kötüye gider diye korkuyor deliricem varmı bir taktiği olan?
Bunu beğendim bak ??Babana söyleyeceğin en güzel şey şu olur bence. "Bu gün bana yapmadığın şeyler için ilerde pişman olmazsın umarım, bu gün varız yarın yokuz baba haberin olsun" diyebilirsin.