Pc almaya ikna etme

The Notorious

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Arkadaşlar babamı bir türlü pc toplamaya ikna edemiyorum yenisini alırsa derslerim kötüye gider diye korkuyor deliricem varmı bir taktiği olan?

Yaz aylarında çalışırsan eline bir miktar para geçer. Sonrasında babana gidip bu kadar para biriktirdim, üstünü tamamlar mısın dediğinde istediğin pcyi toplayabilirsin bence.

Kanka babanla bir şart koş bu dönem diycem de okullar yok şuan birdahaki dönem atıyorum ortalaman 90 sa 95 e çıkarırım baba de ve de ki eğer düşürürsem pc yi elimden alırsın oynatmazsın tüm kablo mablo herşeyini benden alırsın de . Bide duygu sömürüsü yap ve babanı sakın sıkıştırıp sinirlendirme aksine biraz içine kapanmış gibi yap ara ara hatırlat pc alır mısın diye . Duygu sömürüsü çok önemli :D

Arkadaşlar babamı bir türlü pc toplamaya ikna edemiyorum yenisini alırsa derslerim kötüye gider diye korkuyor deliricem varmı bir taktiği olan?
Benim babamda aynı düşüncede ders çalışma hiç bana yakında alıcaklar çalışmadığım içim ama şöyle de bişey var ben ders çalışınca teşekkür çalışmayınca taktir aldığımı fark ettim [emoji16][emoji16]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanka babanla bir şart koş bu dönem diycem de okullar yok şuan birdahaki dönem atıyorum ortalaman 90 sa 95 e çıkarırım baba de ve de ki eğer düşürürsem pc yi elimden alırsın oynatmazsın tüm kablo mablo herşeyini benden alırsın de . Bide duygu sömürüsü yap ve babanı sakın sıkıştırıp sinirlendirme aksine biraz içine kapanmış gibi yap ara ara hatırlat pc alır mısın diye . Duygu sömürüsü çok önemli :D
Reis okadarı imkanız bu sene 9. Sınıfa geçtim her sene takdir alıyordum bu sene teşekkürü kılpayı aldım çok zorlanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaz aylarında çalışırsan eline bir miktar para geçer. Sonrasında babana gidip bu kadar para biriktirdim, üstünü tamamlar mısın dediğinde istediğin pcyi toplayabilirsin bence.
O iş zor ben antalyada yaşıyorum yazın 40 derecenin altına inmiyor evden çıkamıyorum fakat elimde 600 tl var kardeşimde de 400 var dedim 1000 TL vereyim sana diyor ben okadar parayı bilgisayara verdikten sonra 1000 tlyi napayım

Babana söyleyeceğin en güzel şey şu olur bence. "Bu gün bana yapmadığın şeyler için ilerde pişman olmazsın umarım, bu gün varız yarın yokuz baba haberin olsun" diyebilirsin.

Eğer bir engelin yoksa babandan istemek yerine kendin çalışıp alabilirsin :) Ayrıca ekonomik durumunuzu da göz önünde bulundur, zora sokma babanı.

Kendin bir miktar para biriktir. Sonra babana bi teklif yap işte bu sene takdir gelirse vb. öyle alabilirsin

kanka dersini çalış başarılı ol bide babnın çok mutlu olduğu bir anı bekle patlat orda sonra lıyor denenmiştir ve onaylanmıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,030
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri