Doyumsuz eşek 21 yaşındasın hala emekli maaşıyla çalışan babandan 35k lık laptop istiyorsun. Ne durumda olduğun kimseyi ilgilendirmez yok psikoloji yok fedakarlık yok başkasının babası alıyor benim babam niye almıyor yok lüks sayılmaz yok teknoloji çağı yok üniversite gidiyorum lazım hepsi bomboş bahaneler!!! Kendi aile yaşamına göre hayat yaşıyacaksın. Belliki baban da üzerine çok düşmüş böyle yetişmişsin. Baban aylık 15 k kazanıyorsa 3 k lık laptop alacaksın! aylık 40k kazanıyosa 25 k lık alacaksın her şey olabilitesine göre yaşanır öyle 20k kredi çekip enflasyon faizle onu 60k ödemeyle olmaz. Sen oyun oynuycan diye aylık 15k kazanan adama 35k lık bişey aldıramazsın bide müslümansın sanırım konuşmana bakılınca kitabını da mı okumadın be adam.Ha bide kendimden örnek veriyim eski borçlarımız yüzünden bende bilgisayar alamadım uzun süre sonrada aldığım pc bilgisayarın ekran kartı yok apu sitem kullanıyorum .Hatta bir atasözü var üniversite okuyorsun ama bilmiyorsun büyük ihtimalle bu atasözü AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZAT atasözü sence ne anlama geliyor bir düşün (böyle birine eşek dedim diye de banlamazsınız heralde modlar )