Neler Yeni

Babamı laptop almak için kredi çekmeye nasıl ikna edebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu adam üni kazandıysa konudaki herkesin bilge falan olması lazım
Bizim bilgelik seviyesi ektedir
1719047866929.png

Concevt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Berkay Burak Çifci
bu adam üni kazandıysa konudaki herkesin bilge falan olması lazım
gittiği ünivesitede hakkari süt ve süt ürünleri dir yada tam tersine robot gibi yaşamış hayatı boyunca derş çalışmıs gerçek dünya hakkında en ufak bilgisi olmayan biri

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek

s31ndler

80+
Doyumsuz eşek 21 yaşındasın hala emekli maaşıyla çalışan babandan 35k lık laptop istiyorsun. Ne durumda olduğun kimseyi ilgilendirmez yok psikoloji yok fedakarlık yok başkasının babası alıyor benim babam niye almıyor yok lüks sayılmaz yok teknoloji çağı yok üniversite gidiyorum lazım hepsi bomboş bahaneler!!! Kendi aile yaşamına göre hayat yaşıyacaksın. Belliki baban da üzerine çok düşmüş böyle yetişmişsin. Baban aylık 15 k kazanıyorsa 3 k lık laptop alacaksın! aylık 40k kazanıyosa 25 k lık alacaksın her şey olabilitesine göre yaşanır öyle 20k kredi çekip enflasyon faizle onu 60k ödemeyle olmaz. Sen oyun oynuycan diye aylık 15k kazanan adama 35k lık bişey aldıramazsın bide müslümansın sanırım konuşmana bakılınca kitabını da mı okumadın be adam.Ha bide kendimden örnek veriyim eski borçlarımız yüzünden bende bilgisayar alamadım uzun süre sonrada aldığım pc bilgisayarın ekran kartı yok apu sitem kullanıyorum .Hatta bir atasözü var üniversite okuyorsun ama bilmiyorsun büyük ihtimalle bu atasözü AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZAT atasözü sence ne anlama geliyor bir düşün (böyle birine eşek dedim diye de banlamazsınız heralde modlar )
Hocam öncelikle, bana karşı olan hitap şeklinizden hoşlanmadım ve üzüldüm. Bana karşı gelen tepkileri inanın anlamaya çalışıyorum ama siz de beni anlamaya çalışın lütfen. Babamı zor durumda ben de bırakmak istemiyorum ama o laptopu çok istiyorum, sizden de "nasıl ikna edebilirim?" diye fikir ve önerilerinizi istedim ama çok farklı tepkilerle karşılaştım, üzüldüm ve kırıldım açıkçası.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Al işte bak başka derin bir konuda budur . Bu kafada ki biri üniye gidiyor . Gitmeye imkanı olmayan ları düşünelim birde vay arkadaş nerden tutsak elimizde kalıyor .😀
ben meslek lisesine gidemedim ailem yüzünden ki gitseydim şuanda kendi mesleğimi elime almıştım ancak anadoluya gitmek zorunda kaldım o yüzdende üni sınavına girdim çok çok çalışmadan 320 puan çıkartıyordum denemelerde bakalım sınav sonucu ne olucak merak ediyorum

Biraz ağır olacak ama arkadaş anlamıyor. Babanın yaptığı en büyük hata sensin. Sana destek olmaması değil.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
bende 3 sene kullandım sonra arızalandı gidip kendime kasa topladım 2020 başında 2025 başında 5 sene olucak toplayalı hala idare ettiriyorum bir şekil benimde bi rtx40 serisi sisteme geçmem lazım parayı toparlayayım ufak ufak araba içinde para topluyorum bir yandan
ben o laptopu satmaya çalışıyorum şimdi

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
gittiği ünivesitede hakkari süt ve süt ürünleri dir yada tam tersine robot gibi yaşamış hayatı boyunca derş çalışmıs gerçek dünya hakkında en ufak bilgisi olmayan biri
Robot bu ya başka bi açıklaması yok

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr