Neler Yeni

Babamı laptop almak için kredi çekmeye nasıl ikna edebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,634
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Peki niye en güncelinden bir tane istiyorsunuz? Hala gtx1000serisi veya RX500 serisi kullananlar var senin yaşında ona ne demeli
ya adama diyorum 4050 var şu fiyata olmaz bana i7 li 4060 lı laptop lazım diyor şuanda ban yemeyeceğimi bilsem daha benim bildiğim dilden konuşurdumda kendimi tutuyorum gene

Hocam madem baban kredi çekebiliyor ama çekmiyor. Yiyorsa sen çek bir ödemeyi denesene. Veya babaa de ki 1 aylık evin mali yönetimini bana ver diye, bir bak bakayım ay sonuna saçını başını yoluyor musun?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,634
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ya kendim eczanede çalışıyorum topladığım para ile bedelli askerlik yapıcam 5 gün sonra gidiyorum bu çocuk bi 30bin biriktiremiyor ve rx 580 oynadığım tüm oyunları oynattığı için geliştirme gereği duymadığımdan halen onu kullanıyorum :D
bende 6500xt var 4 gb kart yetmiyor ki önümde üni var bende 4050 laptop alacağım adama diyorum 4050 al yok illa i7 4060 olucak diyor şaka gibi lavuk ya

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek

s31ndler

80+
Yaşın kaç zor geliyor?
21 hocam ama inanın psikolojik olarak kendimi çalışmaya hazır hissetmiyorum, burada bana gelen tepkileri siz de görüyorsunuz. Sadece bir laptop istedik diye bana yapılan yorumlar, düşünceler benim zoruma gidiyor hocam. İsteğim, dileğim babam yanımda olsun, oğluna destek olsun ki ben de ona ilerde destek olayım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,634
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Zafere çiçekli yoldan gidilmez arkadaşlar. Cefa çekmedende sefa sürülmez
Kesinlikle mesela benim şuanda hayalim coupe bir araç ki bunun içinde para biriktirmeye başladım peder ve dedem falanda destek olucaklar alırken 250 hadi 350 arası düşünüyorum 2025 te 1 sene daha iyice bir para biriktireyim

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
21 hocam ama inanın psikolojik olarak kendimi çalışmaya hazır hissetmiyorum, burada bana gelen tepkileri siz de görüyorsunuz. Sadece bir laptop istedik diye bana yapılan yorumlar, düşünceler benim zoruma gidiyor hocam. İsteğim, dileğim babam yanımda olsun, oğluna destek olsun ki ben de ona ilerde destek olayım.
En büyük destek ne olur biliyor musun? Senin işe girip çalışıp kendi harcamanı kendin yapman, hem adamı rahatlatırsın hem istediklerini alırsın.

Concevt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Berkay Burak Çifci
istediğin laptop aylık kazancınızın 3 katı düdük herif

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,634
İsim
Emre
Discord
necromancerr

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Kesinlikle mesela benim şuanda hayalim coupe bir araç ki bunun içinde para biriktirmeye başladım peder ve dedem falanda destek olucaklar alırken 250 hadi 350 arası düşünüyorum 2025 te 1 sene daha iyice bir para biriktireyim
Benimde bilgisayarı değiştirmem lazım ama önce ev alıcam bi taşınayım sonra bilgisayar 😁

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,743
Üyeler
165,415
Son üye
MartyJohnston
Top Bottom