Neler Yeni

Babamı laptop almak için kredi çekmeye nasıl ikna edebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Hocam 4050 bana yetmez, ileride sorun olur. 4060 alıp rahat etmek istiyorum, 8 gb ekran kartı bana uzun bir süre yeter, babamı da tekrardan borca sokmamış olurum.
Hocam 8 gb vram bile az diyenlere takılmayın 4050 de çok güçlü bir kart seni 6-7 yıl götürür merak etme

İlk laptopum i5 8250u ve radeon 520 idi çoğu zaman kasar alev topu falan olurdu ama çalıştığım sırada idare ediyordu sonra imzadaki ikiliyi aldım onu satıp gene laptopa geçicektim ancak peder dedi mesela bu masaüstünü bize bırak sana laptop alayım diye yoksa satıp alıcaktım telefonum mesela heryeri kırık dolu şuanda ama değiştirmiyorum çünkü düzenli gelirim yok idare ediyor.
Hocam birde onu bunu geçtim, haberlerde görüyoruz dağın başındaki çoban çocuk çalışıyor çabalıyo üniversiteyi kazanıyo, kendi imkanlarıyla bir yerlere geliyor. Bu arkadaş hala daha bana ihtiyaç diyor. O dağ başındakinin elindeki kitap harici hiçbir şeyi yok.

YazılımKafa

80+ Silver
@Mehmet Yılmaz Allah rızası için kapatın şu konuyu. Trol konu. Sürekli aynı şeyi yazıp duruyor. Mesaj kasıyor. Gereksiz bir konu

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre
Discord
necromancerr
benim eski laptopum da i5 8250u amd radeon 520 idi. HP BS107NT mi kullanıyordun
Evet ta kendisi elimde parçalanmış halde duruyor şuanda kendisi benim hatam yüzünden bozuldu yaptırmadım içindeki parçaları alıp sattım satılabilecekleri şuanda kasası falan elimde kenarda duruyor

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Hocam ama elalemin çocukları nasıl alıyor? Onların babaları da borcun altına girip alıyor, çocukları için yapıyorlar bunu. Benim babam da benim için fedakarlık yapsın, beni mutlu etsin istiyorum.
Küçülde cebime gir reis engellyin bunla uğraşılmaz

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Evet ta kendisi elimde parçalanmış halde duruyor şuanda kendisi benim hatam yüzünden bozuldu yaptırmadım içindeki parçaları alıp sattım satılabilecekleri şuanda kasası falan elimde kenarda duruyor
Bende daha geçen haftalarda o laptoptan bu laptopa geçtim beni de gerçekten idare ediyordu fakat CS2 de kastığı için değiştirdim yoksa hala idare ederdi beni ve bende o laptopu 5K'ya satıyorum

bwNN

80+ Silver
Hocam dediğim gibi çalışmak bana bu dönemde zor geliyor, illaki çalışacağım ama bu dönemde babamın desteğini görmek istiyorum ki laptop bir ihtiyaçtır, o laptopa ihtiyacım var. Ben de oyun oynamak istiyorum, eğlenmek istiyorum hocam. Neden bu kadar tepki görüyorum ben, sadece bir laptop istedik diye?
Yaşın kaç zor geliyor?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam birde onu bunu geçtim, haberlerde görüyoruz dağın başındaki çoban çocuk çalışıyor çabalıyo üniversiteyi kazanıyo, kendi imkanlarıyla bir yerlere geliyor. Bu arkadaş hala daha bana ihtiyaç diyor. O dağ başındakinin elindeki kitap harici hiçbir şeyi yok.
ne diyorum zamanında pederin borcu vardı ben elimdekileri verdim çok 5 parasız gezdim şuanda o kendini toparladı 3 kardeşiz en büyüğü benim ki aylık onlardan 1000 tl para alıyorum 1 ayı geçirmek için kendi çalıştığım haricinde günlük işler her zaman gelmiyor diye

sınıftakiler konuşuyordu yok 10000 tl alıyorum yok 5000 tl sadece şuna gidiyor falan diye ondan benim peder her zaman arkamdadır şuanda bir şey alırken bile param yoksa ama ihtiyacım varsa alır özellikle altını çizdim eğer bende var üstüne tamamlanması gerekiyorsa tamamlanır.

s31ndler

80+
Babam bir telefoncu mağazasına sahip olmasına rağmen 16 yaşımda kendi param ile aldım bilgisayarımı. Laptop nereye ihtiyaç. Rüyalarda yaşıyorsunuz. Ben yapacağım en ufacık harcamada ailemi düşünüyorum. Ya bizi trollüyorsunuz, ya kafanız şu an güzel, yada harbiden olgunlaşamamışsınız. Çıkın şu çalışamam psikolojisinden. 21 yaşında kendi alamadığın şeyi belki 50-60 yaşında bir adamın almasını bekliyorsunuz. Çok fütürsuz, vicdansız, çocuk psikolojisinde, düüşünesiz birisisiniz şu yazdıklarınıza göre. Arkadaşlar konuyu reportlayın da kapatılsın.
Hocam laptop lüks değildir! Teknoloji çağındaki bir gencim ben, yeni teknolojileri deneyimlemem lazım, üniversiteye'de gidiyorum ve iyi bir laptopa ihtiyacım var. Tepkinizi anlayamıyorum hocam, üzerime çok geliniyor.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
PichHasso
25 yaşındayım rx 580 kullanıyorum ve her türlü işimi görüyor bunun derdine bak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom