Neler Yeni

Babamı laptop almak için kredi çekmeye nasıl ikna edebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Nerde gördün reis? Her baba o kadar fedakâr değilmiş o zaman. 15 yaşındayım geçen yazda kazandığım paramla kendime telefon aldım aileme yük olmayayım diye. 21 yaşında olup da ailesinden sistem istemek garip geliyor bana
Sen 15 yaşında nerede çalıştın hocam? Kaç para kazanıyordun?

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam herkes aynı psikolojide değil, bana şu an çalışmak zor geliyor ve şu an laptopa ihtiyacım var. Babamın bu konuda bana destek olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2. el laptopa nasıl güvenebiliriz? Ortalık çakal kaynıyor. Ben nerden bilebilirim, belki yasadışı işler yaptı laptop ile ya da ne bileyim, kötü kullandı. bu anlaşılmaz ilk başta ve iş işten geçmiş olur hocam.
Sana zor geliyor babana kolay mı? Millet senin yaşında ev geçindiriyor . Yazık cidden

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Reşit Akalın
Hocam ama laptop bir ihtiyaç, ben üniversiteye gidiyorum. İyi bir laptop alayım ki ileride sorun olmasın. Güçlü, Kaliteli bir şey olsun ki uzun seneler kullanayım istiyorum.
Sen sadece oyun oynayacaksın onun için ihtiyaç değil. Madem ihtiyaç git 4050 al zaten dlss 3 ile çok güçleniyor. Daha fazla cevap yetiştirme. Ya çalış 4060 al ya da ucuza hallet işini

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Hocam inanın ben de destek olmak istiyorum aileme ama şu an çalışmak istemiyorum, bana bu süreçte zor geliyor. İleride işe girip, çalıştığım zaman tabii ki destek olacağım, tabii ki ailemin yanında olacağım ama şu an onların desteklerine ihtiyacım var.
Hocam GTX 1050 al diyorum yeterli olur sana

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
21 yaşındasın ama daha yaşının olgunluğuna erişememişsin. Hayat hala sana toz pembe. Sanki 12-13 yaşlarında istediği oyuncağı aldırmak isteyen ağlayan çocuk gibi davranıyorsun.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
insanlar 4060 değil bari 4050 al diyor yok ısrarla 4060 olucak diyorsun elalemin babası borç altına giriyor benimki de girsin diyorsun babanı ne kadar çok sevdiğinin inan artık bir önemi kalmadı baban seni bu yaşına kadar aç mı bıraktı susuz mu bıraktı bir de üstüne borca girsin o laptopu istiyorum diye burada milleti sıkboğaz ediyorsun peki bende sana böyle bir şey diyeyim ELALEMİN ÇOCUĞU DA 18 OLMADAN BABASINA ÇALIŞIP DESTEK OLUYOR BUNA NE DİYECEKSİN PEKİ bu forumda bir çok insan aile desteği olmadan bir şeyler çabalayan insanlar kendileri çalışıp alan insanlar babası tarafından destek görse de borca sokacak kadar düşüncesiz olmayan insanlar burayı gelip bu konuların ile kirletme

s31ndler

80+
Kardeşim sana şöyle bir açıklama yapayım. Bak sen benim abim sayılırsın ben 15 yaşındayım 10 yaşımda ben kendi telefonumu aldım o telefonu babamın 7 yaşımdan beri verdiği paraları biriktirerek aldım ben 10 yaşımdayken 1k civarındaydı samsung galaxy a10 şu anda piyasada yok çokda fazla donan bir cihaz ancak beni idare ediyor oynadığım oyun 1 2 tane var onun dışında geçen ay 25k sistem 3k mouse+klavye 5k da monitör aldım ve sana şöyle söyliyeyim bu paranın ben yüzde 70 ni geçen yıl yaz ayında 3 ay çalışarak aldım geri kalan yüzde 30 kısmınıda bu 9 ay okul zamanında arttırarak hallettim ayrıca benim annem ev hanımı babam çalışıyor birtek babam asgari ücret kazanıyor ve ablamda üniversiteye gidiyor babam ablamın yurt parasını harçlığını veriyor ve ona rağmen bizi geçindiriyor insana çalışmak bu kadar zor gelmemeli git şimdi 3 ay çalış düzgün adam gibi çalışırsan 3 ayda istediğin bilgisayarı alırsın.
Kardeşim, canımsın. Yorumun için teşekkür ederim. Hayırlı olsun sistemin, iyi günlerde kullan, yüzün hep gülsün, emeğini, çabanı taktir ediyorum ancak şu an inan çalışmak istemiyorum ve babamın da bana bu süreçte destek olmasını istiyorum, üzerime çok geliniyor, bu tepkiyi anlamıyorum, anlamlandıramıyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sanayide çalıştım haftalık 5k 1 sene önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon 4k
Vay arkadaş ben 2019da gitmiştim o zaman topladığım bütün parada tel tedavime gitmişti aileme destek olmuştum
ben mesela şuanda bir şey istesem imkanı varsa yapar çünkü onların zor zamanında ben hep elimden geldiğince destek oldum babam şuanda eytli benimde ek işte yapıyor kurbanda kesti ancak önceden çok 5 parasız gezdim ben onların belini doğrultmak için. Bu arkadaşa cidden hayret ediyorum babasınada sabır diliyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,815
Üyeler
165,735
Son üye
yekeles4
Top Bottom