Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
yanlış kişiSen de çalış o zaman reis niye konu açıyorsun
yanlış kişiSen de çalış o zaman reis niye konu açıyorsun
Sen o parayla Honor 90 mı almıştın?Ppler yeşil diye karıştırdım
EvetSen o parayla Honor 90 mı almıştın?
Hocam inanın 8-9K'lık laptop bile yeterli olur.Babam bir telefoncu mağazasına sahip olmasına rağmen 16 yaşımda kendi param ile aldım bilgisayarımı. Laptop nereye ihtiyaç. Rüyalarda yaşıyorsunuz. Ben yapacağım en ufacık harcamada ailemi düşünüyorum. Ya bizi trollüyorsunuz, ya kafanız şu an güzel, yada harbiden olgunlaşamamışsınız. Çıkın şu çalışamam psikolojisinden. 21 yaşında kendi alamadığın şeyi belki 50-60 yaşında bir adamın almasını bekliyorsunuz. Çok fütürsuz, vicdansız, çocuk psikolojisinde, düüşünesiz birisisiniz şu yazdıklarınıza göre. Arkadaşlar konuyu reportlayın da kapatılsın.
İlk laptopum i5 8250u ve radeon 520 idi çoğu zaman kasar alev topu falan olurdu ama çalıştığım sırada idare ediyordu sonra imzadaki ikiliyi aldım onu satıp gene laptopa geçicektim ancak peder dedi mesela bu masaüstünü bize bırak sana laptop alayım diye yoksa satıp alıcaktım telefonum mesela heryeri kırık dolu şuanda ama değiştirmiyorum çünkü düzenli gelirim yok idare ediyor.Sen sadece dışarıdan gördüğün kişilerin hayatlarını hiç çaba göstermeden elde etmeye çalışıyorsun.
Kendime aldığım ilk bilgisayarım MX350 ekran kartlı bir Laptoptu ve ben o laptopu aldığım gün havalara uçmuştum.
Umarım günün birisinde kendi paran, emeğinle bir şeyler almanın keyfini yaşarsın.
benim eski laptopum da i5 8250u amd radeon 520 idi. HP BS107NT mi kullanıyordunİlk laptopum i5 8250u ve radeon 520 idi çoğu zaman kasar alev topu falan olurdu ama çalıştığım sırada idare ediyordu sonra imzadaki ikiliyi aldım onu satıp gene laptopa geçicektim ancak peder dedi mesela bu masaüstünü bize bırak sana laptop alayım diye yoksa satıp alıcaktım telefonum mesela heryeri kırık dolu şuanda ama değiştirmiyorum çünkü düzenli gelirim yok idare ediyor.
Hocam 4050 bana yetmez, ileride sorun olur. 4060 alıp rahat etmek istiyorum, 8 gb ekran kartı bana uzun bir süre yeter, babamı da tekrardan borca sokmamış olurum.insanlar 4060 değil bari 4050 al diyor yok ısrarla 4060 olucak diyorsun elalemin babası borç altına giriyor benimki de girsin diyorsun babanı ne kadar çok sevdiğinin inan artık bir önemi kalmadı baban seni bu yaşına kadar aç mı bıraktı susuz mu bıraktı bir de üstüne borca girsin o laptopu istiyorum diye burada milleti sıkboğaz ediyorsun peki bende sana böyle bir şey diyeyim ELALEMİN ÇOCUĞU DA 18 OLMADAN BABASINA ÇALIŞIP DESTEK OLUYOR BUNA NE DİYECEKSİN PEKİ bu forumda bir çok insan aile desteği olmadan bir şeyler çabalayan insanlar kendileri çalışıp alan insanlar babası tarafından destek görse de borca sokacak kadar düşüncesiz olmayan insanlar burayı gelip bu konuların ile kirletme
Kesinlikle ben 12-13 yaşında sanayiye gittim o zamanlar topladığım parayı aileme destek olmak amacıyla verdim zor durumdalardı şuanda belini doğrulttu peder parası olduğunda seve seve yardımcı oluyor destek oluyor falan ama bu yan gel osman bi tarla bostan bir arkadaşBabam bir telefoncu mağazasına sahip olmasına rağmen 16 yaşımda kendi param ile aldım bilgisayarımı. Laptop nereye ihtiyaç. Rüyalarda yaşıyorsunuz. Ben yapacağım en ufacık harcamada ailemi düşünüyorum. Ya bizi trollüyorsunuz, ya kafanız şu an güzel, yada harbiden olgunlaşamamışsınız. Çıkın şu çalışamam psikolojisinden. 21 yaşında kendi alamadığın şeyi belki 50-60 yaşında bir adamın almasını bekliyorsunuz. Çok fütürsuz, vicdansız, çocuk psikolojisinde, düüşünesiz birisisiniz şu yazdıklarınıza göre. Arkadaşlar konuyu reportlayın da kapatılsın.