Neler Yeni

PC ANİDEN KAPANMASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft

Reznoww

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İbrahim uyar
Sistemin ya Yetersiz Kalıyor Ya İşlemcin Çok Fazla Isınıyor Ama Sistemden Kaynaklı Olabilir.
Psu nu Arttırabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre COŞKUNER
BANADA ÖYLE GELİYOR AYRICA PC BAŞLATMA TUŞUNA BASINCA AÇILIYOR SONRA 5-10 sn kapanıp YENİDEN AÇILIYOR SONRASINDA BİR SORUN YOK BAŞKA BİR SORUN DAHA PC Yİ İLK AÇINCA DİREK OYUNA GİRĞNCE EKRAN GÜT GEL YAPIYOR ÖZELLİKLE BİR YERE TIKLAYINCA ANCAK YENİDEN BAŞLATIP GİRDİĞİMDE SORUN DÜZELİYOR BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre COŞKUNER
Evet aniden olmuyor ancak bazı oyunlarda hiç sorun olmuyor

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Bilgisayarı normal kullanımda bir sorun yok ancak herhangi bir oyun açınca bir süre geçtikten sonra kapanıyor Bazı oyunlarda hiç kapanmıyor bazılarında çözünürlüğü 1920.1080 yapınca kapanıyor . Çözünürlüğü düşürünce kapanmıyor ... SİSTEM: b450 tuf plus gaming r5 1600af Rx580 16gb 3000mhz ram SORUN HDD YADA PSU DA OLABİLİR Mİ ESKİ EKRAN KARTIMDA HERHANGİ KAPANMA SORUNU OLMUYORDU ACABA DRİVERLAR MI ÇAKIŞIYOR DDU DAN KALDIRDIM OLMADI FORMAT ATTIM YİNE OLMADI
Bir multimetre ile sistem çalışırken PSU voltajlarını ölçümlemelisiniz. Voltaj değerleri etiketinde yazan değerler ile +-0,4 volt fark edebilir fazla ise PSU nuz arızalıdır. Voltajlarda problem yok ise bahsettiğiniz şeyler HDD bad sektör kaynaklıdır. HDD değişmelidir.

DCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cann
Bilgisayarı normal kullanımda bir sorun yok ancak herhangi bir oyun açınca bir süre geçtikten sonra kapanıyor Bazı oyunlarda hiç kapanmıyor bazılarında çözünürlüğü 1920.1080 yapınca kapanıyor . Çözünürlüğü düşürünce kapanmıyor ... SİSTEM: b450 tuf plus gaming r5 1600af Rx580 16gb 3000mhz ram SORUN HDD YADA PSU DA OLABİLİR Mİ ESKİ EKRAN KARTIMDA HERHANGİ KAPANMA SORUNU OLMUYORDU ACABA DRİVERLAR MI ÇAKIŞIYOR DDU DAN KALDIRDIM OLMADI FORMAT ATTIM YİNE OLMADI
Ya psu dan yada işlemcinin ısınmasından. İşlemcine macun sürdünmü ?

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hdd sorun olsa işletim sistemin açılmazdı, büyük bir ihtimal ile psu da sorun var.

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Hdd sorun olsa işletim sistemin açılmazdı, büyük bir ihtimal ile psu da sorun var.
HDD sorun olsa PC açılmaz diye bir şey yok, modern ve teknolojik bir sistem kullanmakta, bad sector hatalarını izole edilecek şekilde sistem çalışmaya devam ediyor. Başıma geldi, PSU voltajlarında sorun yoksa HDD değişmeli.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
İlk başta ısıyı kontrol edin kasanın yan kapağını açın
2.Neden psu da olabilir sorun

Rograin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Özer
Facebook
Rograin
Hocam ısıya bakar mısınız? belki fan oturmamıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bilgekaan Sarohan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları,Editörlük
Fanlarınızda sıkınti olabilir cunku pcniz asiri isinmadan yapiyor.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,620
Üyeler
164,348
Son üye
yangac
Top Bottom