Hocam o çok random oluyo kafasına göre yani ama daha bişi olmadıŞimdilik nasıl hocam bi farklılık var mı ?
Atılıyo bende ama bazen donuyo bazen donmuyiReis bendede valodayken oluyo alt tab atilmiyo
Hocam bide garip bi ses var sıvı soğutma fanındaMerhaba hocam, Cmd yi yönetici olarak başlatıp aşağıdaki kodları çalıştır.
3.1 dism /online /cleanup-image /scanhealth
3.2 dism /online /cleanup-image /checkhealth
3.3 dism /online /cleanup-image /restorehealth
en son olarak sfc /scannow yap bakalım düzelecek mi."
Nasıl bir ses hocam ? Hiç elektrik gitti mi siz kullanırken, güç kaynağınızdan da ses vs geliyor mu ?Hocam o çok random oluyo kafasına göre yani ama daha bişi olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atılıyo bende ama bazen donuyo bazen donmuyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide garip bi ses var sıvı soğutma fanında
Tırrzz gibi nedense atamıyorum ama şöyle tutunca ses kesiliyoNasıl bir ses hocam ? Hiç elektrik gitti mi siz kullanırken, güç kaynağınızdan da ses vs geliyor mu ?
Tırrzz gibi nedense atamıyorum ama şöyle tutunca ses kesiliyo
https://streamable.com/etlraa şöyleNasıl bir ses hocam ? Hiç elektrik gitti mi siz kullanırken, güç kaynağınızdan da ses vs geliyor mu ?
Gene donuyorNasıl bir ses hocam ? Hiç elektrik gitti mi siz kullanırken, güç kaynağınızdan da ses vs geliyor mu ?
Farklı bileşenler yok elimde ramleri tekrar test ederim. Eski bir sürücüyle denemiştim ama daha eski bir sürücüyle denerimHocam ilk şüphelendiğim ekran kartı sürücüleri, daha eski sürücüleri yükleyip deneyin, onun dışında bilgisayarınızda herhangi bir sıcaklık görüntüleme uygulaması vs. (örn: NZXT CAM) varsa kapatın. Bunlar da olmazsa eğer ki varsa elinizde farklı bir ekran kartı ve güç kaynağı değiştirip bir süre test edin.
Ekstra olarak RAM testi (Memtest) yapın.
Hocam biraz daha bakındım internette de, tarayıcı ayarlarında ve Discord kullanıyorsanız Discord'da Donanım Hızlandırma var, onu kapatın. Bir de Windows ayarlarında bu aktifse kapatın. (Ayarlar → Sistem → Ekran → Grafik ayarları)Farklı bileşenler yok elimde ramleri tekrar test ederim. Eski bir sürücüyle denemiştim ama daha eski bir sürücüyle denerim
Hocam windowstaki bu ayarı başka biri de söylemişti işe yaramadı.Hocam biraz daha bakındım internette de, tarayıcı ayarlarında ve Discord kullanıyorsanız Discord'da Donanım Hızlandırma var, onu kapatın. Bir de Windows ayarlarında bu aktifse kapatın. (Ayarlar → Sistem → Ekran → Grafik ayarları)
Alıntıyı görüntüle
hocam bi çözüm bulabildinmi bende yasıyorum aynı sıkıntıyı sende düzelme oldumuHocam windowstaki bu ayarı başka biri de söylemişti işe yaramadı.
son zamanlarda olmamaya başladı ama nedenini bilmiyorumhocam bi çözüm bulabildinmi bende yasıyorum aynı sıkıntıyı sende düzelme oldumu