Windows açılmıyorsa diskini görmüyordur bağlantıları kontrol etmeyi denedinmiBeyler pcyi psu düğmesinden kapatmistim 1 2 defa sürekli biosta aciliyor ve windows açılmıyor b450m apro max anakart windoesu yeniden kurdum anakarti güncelledim sürümünü ama olmuyor yardım
Yeniden kurmayı denemek çözebilir sorununuzu eğerki 2 ssd varsa diğerine kurunBilgisyarı soktum baştan kurdum m2 ye kurulu windows yeni aldım m2yide
Eğerki diğerinde açılırsa diğer ssd yi görmüyor demektir onunda çözümü var disk yöneticisinden hallediliyorBilgisyarı soktum baştan kurdum m2 ye kurulu windows yeni aldım m2yide
Teldeyim foto yuklenmiyor ama sadece uefi hard disk cvd usb falan varwindowsun ssdye kurulu değil mi ssdyi başa al
Bios ayarlarını nasıl resetleyeblirimwindowsun ssdye kurulu değil mi ssdyi başa al
Hocam şuan yapman gereken şey şu ilk Ssdini boot sıralamasında 1 yap açılırken bi yer çıkacak hangi diski seçmek istiyorsun diye ikisinden birisi yeni deneyerek bulursun .Teldeyim foto yuklenmiyor ama sadece uefi hard disk cvd usb falan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bios ayarlarını nasıl resetleyeblirim
M2 ssd seçtim şimdi legacy+ uefi kismini seçtiken sonra geldi m2 kioxia diyede siyah ekranda reboot and select pepper boot deviceHocam şuan yapman gereken şey şu ilk Ssdini boot sıralamasında 1 yap açılırken bi yer çıkacak hangi diski seçmek istiyorsun diye ikisinden birisi yeni deneyerek bulursun .
Advanced moda geçip "Settings" seçeneğinin altında "Save & Exit" dediğinizde "Restore Defaults" seçeneğiyle sıfırlayabilirsiniz.Bios ayarlarını nasıl resetleyeblirim
Eyvallah sorunu olmadı formatladim kaç kere genede aynı haya neyden kaynaklaniorAdvanced moda geçip "Settings" seçeneğinin altında "Save & Exit" dediğinizde "Restore Defaults" seçeneğiyle sıfırlayabilirsiniz.