@Emmree hocam halleder diye tahmin ediyorumdün başka bir sistemi test etmek için kendi kasamdaki windowslu ssdyi taktim 5-10 dk başka disk olmadigi için şuan ise kendi bilgisayarima taktigimda boot edilemiyor hatasi aliyorum
Kendi bilgisayarına taktıktan sonra BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çıkmayı denedin mi?dün başka bir sistemi test etmek için kendi kasamdaki windowslu ssdyi taktim 5-10 dk başka disk olmadigi için şuan ise kendi bilgisayarima taktigimda boot edilemiyor hatasi aliyorum
Sadece SSD takılıyken halen boot etmiyor mu?bios pilinı sıfırladım
ssdyi goruyor sistem zaten harddiski cikardim tek ondan boot edebilir.
SSD'yi SATA 1, HDD'yi de SATA 2 portuna takıp tekrardan deneyebilir misin?evet etmiyor
Eğer SSD'de yeterli alan varsa direk dosyalara dokunmadan Yükselt diyerek Windows.old klasörünün içine şuan ki dosyalarının yedeğini alabilirsin. Hepsini HDD'ye attıktan sonra format atarsan sorunsuz bir şekilde bilgisayarın çalışacağını düşünüyorum.aynı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
win 11 usbsi kursam kurarken dosyalar gider mi ssddeki
tamam hocam yer olması lazımdıEğer SSD'de yeterli alan varsa direk dosyalara dokunmadan Yükselt diyerek Windows.old klasörünün içine şuan ki dosyalarının yedeğini alabilirsin. Hepsini HDD'ye attıktan sonra format atarsan sorunsuz bir şekilde bilgisayarın çalışacağını düşünüyorum.