PC Boot Etmiyor Hatası

MrJosef

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
694
dün başka bir sistemi test etmek için kendi kasamdaki windowslu ssdyi taktim 5-10 dk başka disk olmadigi için şuan ise kendi bilgisayarima taktigimda boot edilemiyor hatasi aliyorum

dün başka bir sistemi test etmek için kendi kasamdaki windowslu ssdyi taktim 5-10 dk başka disk olmadigi için şuan ise kendi bilgisayarima taktigimda boot edilemiyor hatasi aliyorum
Kendi bilgisayarına taktıktan sonra BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çıkmayı denedin mi?

bios pilinı sıfırladım
ssdyi goruyor sistem zaten harddiski cikardim tek ondan boot edebilir.

aynı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

win 11 usbsi kursam kurarken dosyalar gider mi ssddeki

Ekler

aynı hocam

win 11 usbsi kursam kurarken dosyalar gider mi ssddeki
Eğer SSD'de yeterli alan varsa direk dosyalara dokunmadan Yükselt diyerek Windows.old klasörünün içine şuan ki dosyalarının yedeğini alabilirsin. Hepsini HDD'ye attıktan sonra format atarsan sorunsuz bir şekilde bilgisayarın çalışacağını düşünüyorum.

Eğer SSD'de yeterli alan varsa direk dosyalara dokunmadan Yükselt diyerek Windows.old klasörünün içine şuan ki dosyalarının yedeğini alabilirsin. Hepsini HDD'ye attıktan sonra format atarsan sorunsuz bir şekilde bilgisayarın çalışacağını düşünüyorum.
tamam hocam yer olması lazımdı

hocam bu bolume geldim ssd kendini mi bicimlendirmis o yuzden mi acilmadi acaba?

ben herhangi bir islem yapmamistim

Geri