PC boşta 60 oyunda 90 derece soğutucu tavsiye

kanka bu önerdiğini ryzen 5 5600 için almayı düşünüyomda o.c kapalı sabit 3.5 ghz de 70 i geçmiyor o.c yi açmak istiyorum artık 4.3 4.4 e kadar salıyo normalde işlemci sistemimde aşağıda yazıyo kasaya sığarmı sence önerdiğin
Sığıyor senin kasaya fazlasıyla yeterli olur zaten 5600 için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav attığı soğutucu güzel. İlerde CPU değiştiririm dersen senin için iyi olur hatta. Ama attığım modeller 7500f için yeterli.
Onu düşünerek tavsiye veriyorum zaten bir sonraki işlemcisinde bir daha almasına gerek kalmasın diye yoksa aradaki farktan fazlasını vericek toplamda

Onu düşünerek tavsiye veriyorum zaten bir sonraki işlemcisinde bir daha almasına gerek kalmasın diye yoksa aradaki farktan fazlasını vericek toplamda
kaç derece yapar üstadım bi fikrin varmıdır o.c yi açtığımda birde diğer 1000 tl lik soğutma arkadaşın paylaştığı iki modelde ne yapar sence fikrini söylersen sevinirim, şuan hali hazırda wraith prism var takılı

Problem önerin değil, attığım modellere yeterli gelmez demen.

Tek fanlı model beklentisine göre düşük kalabilir o yüzden öyle dedim yoksa diğer attığını aktif kullanıyorum ben güzel
Tek fanlı modelin 5x6mm ısı borusu var. Test etmedim ama kullandığın modelden bir kaç derece daha iyi olabilir.

Geri