TechGuy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,305
AM5 ram konusunda nazlı. Ram alacaksan eğer mevcut rami satıp 2x16 kit alman lazım.bi senin attıgın sogutucuyu alsam bide 16lık ram çeksem daha iyi olur sankı
AM5 ram konusunda nazlı. Ram alacaksan eğer mevcut rami satıp 2x16 kit alman lazım.bi senin attıgın sogutucuyu alsam bide 16lık ram çeksem daha iyi olur sankı
Sorun yaşama ihtimalin var.mevcutta tek slot 16 var yanına bi 16 daha alacaktım işte
2x16 olmuyor o, 16+16 oluyor. Kit değil çünkü bellekler.neden ? 2x16 neden sorun yaşatsın
kanka bu önerdiğini ryzen 5 5600 için almayı düşünüyomda o.c kapalı sabit 3.5 ghz de 70 i geçmiyor o.c yi açmak istiyorum artık 4.3 4.4 e kadar salıyo normalde işlemci sistemimde aşağıda yazıyo kasaya sığarmı sence önerdiğin
Olmuyor. Aynı üretim bandından peş peşe çıkması lazım ki çipler aynı kalitede olsun.aynı marka model alınca kit olmuyor mu
Sığıyor senin kasaya fazlasıyla yeterli olur zaten 5600 içinkanka bu önerdiğini ryzen 5 5600 için almayı düşünüyomda o.c kapalı sabit 3.5 ghz de 70 i geçmiyor o.c yi açmak istiyorum artık 4.3 4.4 e kadar salıyo normalde işlemci sistemimde aşağıda yazıyo kasaya sığarmı sence önerdiğin
Onu düşünerek tavsiye veriyorum zaten bir sonraki işlemcisinde bir daha almasına gerek kalmasın diye yoksa aradaki farktan fazlasını vericek toplamdaYav attığı soğutucu güzel. İlerde CPU değiştiririm dersen senin için iyi olur hatta. Ama attığım modeller 7500f için yeterli.
kaç derece yapar üstadım bi fikrin varmıdır o.c yi açtığımda birde diğer 1000 tl lik soğutma arkadaşın paylaştığı iki modelde ne yapar sence fikrini söylersen sevinirim, şuan hali hazırda wraith prism var takılıSığıyor senin kasaya fazlasıyla yeterli olur zaten 5600 için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu düşünerek tavsiye veriyorum zaten bir sonraki işlemcisinde bir daha almasına gerek kalmasın diye yoksa aradaki farktan fazlasını vericek toplamda
Problem önerin değil, attığım modellere yeterli gelmez demen.Sığıyor senin kasaya fazlasıyla yeterli olur zaten 5600 için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu düşünerek tavsiye veriyorum zaten bir sonraki işlemcisinde bir daha almasına gerek kalmasın diye yoksa aradaki farktan fazlasını vericek toplamda
Tek fanlı model beklentisine göre düşük kalabilir o yüzden öyle dedim yoksa diğer attığını aktif kullanıyorum ben güzelProblem önerin değil, attığım modellere yeterli gelmez demen.
Tek fanlı modelin 5x6mm ısı borusu var. Test etmedim ama kullandığın modelden bir kaç derece daha iyi olabilir.Tek fanlı model beklentisine göre düşük kalabilir o yüzden öyle dedim yoksa diğer attığını aktif kullanıyorum ben güzel