8x2 kullnıyorum 4 slot var 8x4 mü yapayım yoksa 16x2 + 8x2 yapabilir miyim aynı marka model mhz alırsam ve 8x4 olarak mı çalışır 4 bant yoksa çift bant 16 çift bant 8 mi olur bilginiz varsa cevaplarsanız da güzel olurwin 11 daha fazla ram yiyor ve evet ram alma vakti gelmiş
16*2 yap8x2 kullnıyorum 4 slot var 8x4 mü yapayım yoksa 16x2 + 8x2 yapabilir miyim aynı marka model mhz alırsam ve 8x4 olarak mı çalışır 4 bant yoksa çift bant 16 çift bant 8 mi olur bilginiz varsa cevaplarsanız da güzel olur
zaltman lazımkeşke ddr5 anakart alsaydım DDR 4 ram var elimde diye ddr4 kart aldım şimdi de ram yetmez oldu
Hiç denemedim ama aynı marka model mhz ve cl değerleri aynı ise problem olacağını sanmıyorum 16 x 2 + 8 x 2 yapabilirsiniz tahminimce. Bir ara çünkü çift slot bir anakartta 8 + 4 gb ram kullanmıştım. Bir problem yaşamamıştım.8x2 kullnıyorum 4 slot var 8x4 mü yapayım yoksa 16x2 + 8x2 yapabilir miyim aynı marka model mhz alırsam ve 8x4 olarak mı çalışır 4 bant yoksa çift bant 16 çift bant 8 mi olur bilginiz varsa cevaplarsanız da güzel olur