Filozof Balina
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
Bilgisayarı ilk aldığım zamanlar GPU'nun derecesi daha azdı diye hatırlıyorum.
Bu havalarda gayet normal.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilgisayarı ilk aldığım zamanlar GPU'nun derecesi daha azdı diye hatırlıyorum.
Kasalı sistemi ilk defa yazın kullanıyorum o yüzden değerlerin bu denli oynamasına çok hakim değilim. Macun'u geçen senenin Kasım ayında sürmüştüm ayrıca Thermalright Phantom Spirit 120 SE almakta fayda var mıdır?Bu havalarda gayet normal.
Eğer stok soğutucunun varsa almakta fayda varKasalı sistemi ilk defa yazın kullanıyorum o yüzden değerlerin bu denli oynamasına çok hakim değilim. Macun'u geçen senenin Kasım ayında sürmüştüm ayrıca Thermalright Phantom Spirit 120 SE almakta fayda var mıdır?
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bende aynı kule tipi var işlemci r5 5600 boşta iken 40 50 arasıKasalı sistemi ilk defa yazın kullanıyorum o yüzden değerlerin bu denli oynamasına çok hakim değilim. Macun'u geçen senenin Kasım ayında sürmüştüm ayrıca Thermalright Phantom Spirit 120 SE almakta fayda var mıdır?
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
İmzamdaki soğutucu var, Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGBHava sıcak yanıyor dışarısı. Normal değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer stok soğutucunun varsa almakta fayda var
Hocam bende imzadaki soğutucu var da ben takarken çok zorlanmıştım bir de sanki linkteki sığmaz gibime geliyor.Bende aynı kule tipi var işlemci r5 5600 boşta iken 40 50 arası
Takması çok kolay ben hiç zorlanmadım.Vidalama kısmı mı zorladı siziİmzamdaki soğutucu var, Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB
Hocam bende imzadaki soğutucu var da ben takarken çok zorlanmıştım bir de sanki linkteki sığmaz gibime geliyor.
Kasa modeliniz nedirİmzamdaki soğutucu var, Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB
Hocam bende imzadaki soğutucu var da ben takarken çok zorlanmıştım bir de sanki linkteki sığmaz gibime geliyor.
Vidalama kolaydı da fanları takarken çok zorlanmıştım kasam Corsair İCUE 3000D anakartım Asus B650M-RTakması çok kolay ben hiç zorlanmadım.Vidalama kısmı mı zorladı sizi
Kasa modeliniz nedir
Fan kısmı en basiti ilk önce bi tarafı takıyorsun sonraki taktığın demiri ise hafif kuvvet uyguluyorsun tık diye oturuyor zaten.Vidalama kolaydı da fanları takarken çok zorlanmıştım kasam Corsair İCUE 3000D anakartım Asus B650M-R
Kasanada çok rahat olur bu aradaVidalama kolaydı da fanları takarken çok zorlanmıştım kasam Corsair İCUE 3000D anakartım Asus B650M-R
Anakartın PRIME yazan kısmı korkutuyor bir tık orası çıkık çünkü. Komik olacak ama ilave fan alıp mevcut soğutucuya taksam olmaz herhaldeFan kısmı en basiti ilk önce bi tarafı takıyorsun sonraki taktığın demiri ise hafif kuvvet uyguluyorsun tık diye oturuyor zaten.
Kasanada çok rahat olur bu arada
Geçen sene Kasım ayında TF7 sürmüştüm.Termal bakım önemli geciktirmiş olabilir misin?
Boşta 47 birazcık fazla. Benim RX 580 çok sıcak çalışan bi kart olsa bile boşta 37. Tavsiyem senede 1 işlemci ile ekran kartınızın termal macununu yenileyin.Anakartın PRIME yazan kısmı korkutuyor bir tık orası çıkık çünkü. Komik olacak ama ilave fan alıp mevcut soğutucuya taksam olmaz herhalde
Alıntıyı görüntüle
Geçen sene Kasım ayında TF7 sürmüştüm.
Zaten bir fanı ortaya bir fanı en öne takıcaksın yani.O çıkıtnı yerine hiçbir şey temas etmeyecek.Anakartın PRIME yazan kısmı korkutuyor bir tık orası çıkık çünkü. Komik olacak ama ilave fan alıp mevcut soğutucuya taksam olmaz herhalde
Alıntıyı görüntüle
Geçen sene Kasım ayında TF7 sürmüştüm.