PC boştayken ki sıcaklık değerlerim normal mi?

Filozof Balina

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
1753257479520.webp
1753257494156.webp

Bilgisayarı ilk aldığım zamanlar GPU'nun derecesi daha azdı diye hatırlıyorum.

Bu havalarda gayet normal.
Kasalı sistemi ilk defa yazın kullanıyorum o yüzden değerlerin bu denli oynamasına çok hakim değilim. Macun'u geçen senenin Kasım ayında sürmüştüm ayrıca Thermalright Phantom Spirit 120 SE almakta fayda var mıdır?

Hava sıcak yanıyor dışarısı. Normal değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasalı sistemi ilk defa yazın kullanıyorum o yüzden değerlerin bu denli oynamasına çok hakim değilim. Macun'u geçen senenin Kasım ayında sürmüştüm ayrıca Thermalright Phantom Spirit 120 SE almakta fayda var mıdır?

Eğer stok soğutucunun varsa almakta fayda var

Bende aynı kule tipi var işlemci r5 5600 boşta iken 40 50 arası

Hava sıcak yanıyor dışarısı. Normal değerler

Eğer stok soğutucunun varsa almakta fayda var
İmzamdaki soğutucu var, Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB

Bende aynı kule tipi var işlemci r5 5600 boşta iken 40 50 arası
Hocam bende imzadaki soğutucu var da ben takarken çok zorlanmıştım bir de sanki linkteki sığmaz gibime geliyor.

Hocam bende imzadaki soğutucu var da ben takarken çok zorlanmıştım bir de sanki linkteki sığmaz gibime geliyor.
Takması çok kolay ben hiç zorlanmadım.Vidalama kısmı mı zorladı sizi

Kasa modeliniz nedir

Takması çok kolay ben hiç zorlanmadım.Vidalama kısmı mı zorladı sizi

Kasa modeliniz nedir
Vidalama kolaydı da fanları takarken çok zorlanmıştım kasam Corsair İCUE 3000D anakartım Asus B650M-R

Vidalama kolaydı da fanları takarken çok zorlanmıştım kasam Corsair İCUE 3000D anakartım Asus B650M-R
Fan kısmı en basiti ilk önce bi tarafı takıyorsun sonraki taktığın demiri ise hafif kuvvet uyguluyorsun tık diye oturuyor zaten.

Kasanada çok rahat olur bu arada

Fan kısmı en basiti ilk önce bi tarafı takıyorsun sonraki taktığın demiri ise hafif kuvvet uyguluyorsun tık diye oturuyor zaten.

Kasanada çok rahat olur bu arada
Anakartın PRIME yazan kısmı korkutuyor bir tık orası çıkık çünkü. Komik olacak ama ilave fan alıp mevcut soğutucuya taksam olmaz herhalde :D

1753260061299.webp

Termal bakım önemli geciktirmiş olabilir misin?
Geçen sene Kasım ayında TF7 sürmüştüm.

Anakartın PRIME yazan kısmı korkutuyor bir tık orası çıkık çünkü. Komik olacak ama ilave fan alıp mevcut soğutucuya taksam olmaz herhalde :D

Alıntıyı görüntüle

Boşta 47 birazcık fazla. Benim RX 580 çok sıcak çalışan bi kart olsa bile boşta 37. Tavsiyem senede 1 işlemci ile ekran kartınızın termal macununu yenileyin.
Belki sıcak bir bölgede oturuyorsunuz veya odanız sıcaktır bu durumda normal sayılabilir dicem ama bir şey daha var benim kasam mesh bile değil. Yani anladınız siz gerisini sıcaklıklar biraz fazla işte bana göre:blobdance:

Alıntıyı görüntüle

Zaten bir fanı ortaya bir fanı en öne takıcaksın yani.O çıkıtnı yerine hiçbir şey temas etmeyecek.

Geri