Ne zamandır öyle ve en son bir işlem yaptınız mı sistem üzerinde ?PC nin çalışmasına rağmen hiç bir kablo vb şeyde sıkıntı yok ama windows ekranı gelmiyor onun dışında bios vb. Yerlere görebiliyorum
format atınPC nin çalışmasına rağmen hiç bir kablo vb şeyde sıkıntı yok ama windows ekranı gelmiyor onun dışında bios vb. Yerlere görebiliyorum
Evet ismi vb şeyler gözüküyorEkran yok demişsiniz başlıkta açıklama da bios'a giriyor demişsiniz?
Windows patlak olabilir.
HDD gözüküyor mu bios'ta ?
Ram i bende tak çıkar yaptım düzelmedi işlemci yi felanda çıkarmak lazım mıaynısı bendede olmuştu pcnin içindeki parçalırı çıkarıp tekrar taktığımda ekrana görüntü gelmişti
Güncelleştirmeleri yapıyordum sonra yeniden başlat dedi bende yaptım bidaha açılmadı işte 1 kez kullana bildim PC yi sonra şehir dışına çıktımNe zamandır öyle ve en son bir işlem yaptınız mı sistem üzerinde ?
Ekran gözükmüyor nasıl atacam bilgisayarcı ya götürsem atabilirler miformat atın
Eğer açılış ile bios ekranı geliyorsa usb ile format atabilir veya attırabilirsiniz. Başka bir çözümü yok gibi.Güncelleştirmeleri yapıyordum sonra yeniden başlat dedi bende yaptım bidaha açılmadı işte 1 kez kullana bildim PC yi sonra şehir dışına çıktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekran gözükmüyor nasıl atacam bilgisayarcı ya götürsem atabilirler mi
Teşekkür ederim bilgisayarı yenk aldım 2-3 program kurdum Java win rar vb. Sonra dedim güncellemeleri yapıyım yaptım yeniden başlatırken böyle kaldıEğer açılış ile bios ekranı geliyorsa usb ile format atabilir veya attırabilirsiniz. Başka bir çözümü yok gibi.