PC çalışıyor fakat ekran yok

Reaksiyon skoru
5
PC nin çalışmasına rağmen hiç bir kablo vb şeyde sıkıntı yok ama windows ekranı gelmiyor onun dışında bios vb. Yerlere görebiliyorum

PC nin çalışmasına rağmen hiç bir kablo vb şeyde sıkıntı yok ama windows ekranı gelmiyor onun dışında bios vb. Yerlere görebiliyorum
Ne zamandır öyle ve en son bir işlem yaptınız mı sistem üzerinde ?

Ekran yok demişsiniz başlıkta açıklama da bios'a giriyor demişsiniz?
Windows patlak olabilir.
HDD gözüküyor mu bios'ta ?

aynısı bendede olmuştu pcnin içindeki parçalırı çıkarıp tekrar taktığımda ekrana görüntü gelmişti

Ekran yok demişsiniz başlıkta açıklama da bios'a giriyor demişsiniz?
Windows patlak olabilir.
HDD gözüküyor mu bios'ta ?
Evet ismi vb şeyler gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynısı bendede olmuştu pcnin içindeki parçalırı çıkarıp tekrar taktığımda ekrana görüntü gelmişti
Ram i bende tak çıkar yaptım düzelmedi işlemci yi felanda çıkarmak lazım mı

Ne zamandır öyle ve en son bir işlem yaptınız mı sistem üzerinde ?
Güncelleştirmeleri yapıyordum sonra yeniden başlat dedi bende yaptım bidaha açılmadı işte 1 kez kullana bildim PC yi sonra şehir dışına çıktım

Ekran gözükmüyor nasıl atacam bilgisayarcı ya götürsem atabilirler mi

Güncelleştirmeleri yapıyordum sonra yeniden başlat dedi bende yaptım bidaha açılmadı işte 1 kez kullana bildim PC yi sonra şehir dışına çıktım

Ekran gözükmüyor nasıl atacam bilgisayarcı ya götürsem atabilirler mi
Eğer açılış ile bios ekranı geliyorsa usb ile format atabilir veya attırabilirsiniz. Başka bir çözümü yok gibi.

Eğer açılış ile bios ekranı geliyorsa usb ile format atabilir veya attırabilirsiniz. Başka bir çözümü yok gibi.
Teşekkür ederim bilgisayarı yenk aldım 2-3 program kurdum Java win rar vb. Sonra dedim güncellemeleri yapıyım yaptım yeniden başlatırken böyle kaldı

Geri