PC ÇALIŞMIYOR NEDENİ NEDİR

yigit123p

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar selam bugün 2.el bir sistem topladım 500wat fsp psu 8gb ram r7 240 ekran kartı i3 10100f işlemci h510 a pro anakrt ve 500gb hdd. Ancak bugün başlattığımda gibi bir ekran çıktı sonrasında IMG_4549.jpeg boot menüye geçip hddyi seçtim sonrasında bu ekran çıktı entere basınca masmavi ekran oluyor bunun sebebi ekran kartındamı yoksa başka bir şeymi zaten ekran kartını geçici olarak kullanıyorum

Ekler

• IMG_4547.jpeg
    IMG_4547.jpeg
    1.8 MB · Hit: 96
arkadaşlar selam bugün 2.el bir sistem topladım 500wat fsp psu 8gb ram r7 240 ekran kartı i3 10100f işlemci h510 a pro anakrt ve 500gb hdd. Ancak bugün başlattığımda gibi bir ekran çıktı sonrasındaAlıntıyı görüntüle boot menüye geçip hddyi seçtim sonrasında bu ekran çıktı entere basınca masmavi ekran oluyor bunun sebebi ekran kartındamı yoksa başka bir şeymi zaten ekran kartını geçici olarak kullanıyorum
hdd içinde işletim sistemi kurulu değil demeye çalışıyor pc bir de hdd yi takmadan açmayı deneyin renkli ekranı verecek mi diye
Post automatically merged:

Hdd ölü anladığım kadarıyla
hdd öyle bir hata verdiği zaman bozulduğu anlamına gelmez eğer içindeki işletim sistemindeki mbr bölümünden dosya silinmiş veya bozulmuş ise böyle yapabilir

İkinci elde her şey olabilir. Önce deneyip alamıyorsan, uzak duracaksı. Adamlar bozulmuşlarını çöpe atmak yerine satıyorlar.

İşletim sistemi yoksa "select boot media" hatasını verir

adam diski sıfırlayıp vermiş işte. ekranda yazıyor. hadi ingilizce bilmiyorsun. google a yazsan sebebini öğreneceksin.

hdd içinde işletim sistemi kurulu değil demeye çalışıyor pc bir de hdd yi takmadan açmayı deneyin renkli ekranı verecek mi diye
Post automatically merged:

hdd öyle bir hata verdiği zaman bozulduğu anlamına gelmez eğer içindeki işletim sistemindeki mbr bölümünden dosya silinmiş veya bozulmuş ise böyle yapabilir
Bende windows kurdu hala bu hatayı veriyor sandım, ne bileyim windows kurmayı bilmediğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,307
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri