Ben 14 senelik pcmi açınca bu kadar anca tozlanmıştı ne yaptın bilmiyorum ama geçmiş olsun pcyeArkadaşlar 2 aylık toz var yaklaşık 1 saattir temizliyorum bu kadar kaldı sinirden elim ayağım titriyor ne yapabilirim buna
Alıntıyı görüntüle
Fanlara ters akım yapmayacak şekilde elektrik süpürgesiyle temizleyebilirsin.Arkadaşlar 2 aylık toz var yaklaşık 1 saattir temizliyorum bu kadar kaldı sinirden elim ayağım titriyor ne yapabilirim buna
Alıntıyı görüntüle
Kısacası fanı bir elinle dönmemesini sağla diğer elinle elektrikli süpürgeyle çekTers akım nasıl oluyor
Ben bu şekilde temizlemiyordum.. Fanlara bir zararı var mıdır?Kısacası fanı bir elinle dönmemesini sağla diğer elinle elektrikli süpürgeyle çek
Statik elektrik birikir tahminimce. -ben de öyle temizliyorum.-Ben bu şekilde temizlemiyordum.. Fanlara bir zararı var mıdır?
Valla bilemiyorum ben de YouTube videolarında görmüştüm zarar gelmesin diye o şekilde temizliyorumBen bu şekilde temizlemiyordum.. Fanlara bir zararı var mıdır?
Soğukta yaparsam sorun olmaz diye düşünüyorumFön makinesi zarar verir mi
İşlemci fanını (sadece fanı soğutucu kalacak şekilde) ve kasa fanlarını söküp ıslak mendil ile silmelisin hocam. Anakart üzerinde olan tozlarıda 1 adet yumuşak kıllı fırça ile oldukları havalandırıp elektrik süpürgesine çeksen iyi olur.Arkadaşlar 2 aylık toz var yaklaşık 1 saattir temizliyorum bu kadar kaldı sinirden elim ayağım titriyor ne yapabilirim buna
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı modeli ne?Arkadaşlar 2 aylık toz var yaklaşık 1 saattir temizliyorum bu kadar kaldı sinirden elim ayağım titriyor ne yapabilirim buna
Alıntıyı görüntüle
Hp 1050Ekran kartı modeli ne?
Merak ettim de?
Sanırsam OEM.
Bu arada fanlara dikkat ederek hava üfleyen bir makine iş görür ama unutma fanlar dönmeyecek asla yoksa elektrik üretir ve anakartı bile bozar.