Güncel driver yükleyin, ram stabil mi kontrol edin stabil değilse mhz düşürün, islemci tam performans veriyor mu kontrol edin. Vermiyorsa sıcaklığa bakın veya güç tasarrufdan performans'a alın.merhabalar 12100f360 sistemde anlık drop yiyorum ama sebebini bilmiyorum alt tab atıncada oluyor neden olabilir lutfen yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 ekran kartı
İşlemdi tam performans çalışıyor sıcaklıklar 60 derece , driver son sürüm , ramlerde dalgalanma yok dual channel xmp açık şekildelerGüncel driver yükleyin, ram stabil mi kontrol edin stabil değilse mhz düşürün, islemci tam performans veriyor mu kontrol edin. Vermiyorsa sıcaklığa bakın veya güç tasarrufdan performans'a alın.
Nvidia ayarlardan g-sync veya oyunda vsync freesync tarzı şeyler varsa kapat tekrar deneİşlemdi tam performans çalışıyor sıcaklıklar 60 derece , driver son sürüm , ramlerde dalgalanma yok dual channel xmp açık şekildeler
Ssd var 500gb ve ramlar 16gb 8 i geçmiyorya ramdendir ya harddiskten.
Hocam görev yöneticisine girip Performans sekmesinden Bellek kısmının tam ekran fotoğrafını atar mısın?Ssd var 500gb ve ramlar 16gb 8 i geçmiyor
Hocam görev yöneticisine girip Performans sekmesinden Bellek kısmının tam ekran fotoğrafını atar mısın?
Sen XMP'yi açtığına eminsin dimi hocam?Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun inerken bu sekilde
emin degilim pc den cok anlamadıgım iin bu mesajı kuzen attı o anlıyor bende size attım nasıl yapmalıyızSen XMP'yi açtığına eminsin dimi hocam?
Anakartın nedir? Asus yada MSI ise bilgisayarını yeniden başlat ve durmadan delete tuşuna basarak BIOS'a gir. Girdikten sonra gelen ilk ekranın fotoğrafını çekip buraya atar mısın?emin degilim pc den cok anlamadıgım iin bu mesajı kuzen attı o anlıyor bende size attım nasıl yapmalıyız
Gene aynı şekilde delete tuşu olması gerek hocam. Gene girin BIOS'a gelen ilk sayfanın fotoğrafını paylaşın.biostar h610m
Girdikten sonra en sağ tarafta Tweaker menü olacak oraya girip oranın fotoğrafı atar mısınız?Gene aynı şekilde delete tuşu olması gerek hocam. Gene girin BIOS'a gelen ilk sayfanın fotoğrafını paylaşın.