Neler Yeni

Pc de Mavi Ekran Sorunu

OverK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Toprak
Merhaba, bir şey indirirken farklı sorunlardan sık sık mavi ekran yiyorum neyden kaynaklı olabilir nası çözebilirim?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Minidump dosyasını at.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba, bir şey indirirken farklı sorunlardan sık sık mavi ekran yiyorum neyden kaynaklı olabilir nası çözebilirim?
Minidump dosyasını atın lütfen. @Treyarch

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ssd ve hdd nin sağliklarina bak birde memtest64 yap zamanin oluncada memtest86 yap disklerin sağligini Crystaldiskİnfo dan ögrenebilirsin

OverK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minidump dosyasını atın lütfen. @Treyarch
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ssd ve HDD nin sağliklarina bak birde memtest64 yap zamanin oluncada memtest86 yap disklerin sağligini Crystaldiskİnfo dan ögrenebilirsin
Onu nasıl yapacağım ki

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu nasıl yapacağım ki
İnternetten indireceksin sen şimdilik memtest64 indir yarin zamanin olunca memtest86 ile test yap ben şimdilik disklerden şupheleniyorum sadece indirme yaparken mavi ekran yiyorum diyorsunuz çünkü

OverK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Toprak
İnternetten indireceksin sen şimdilik memtest64 indir yarin zamanin olunca memtest86 ile test yap ben şimdilik disklerden şupheleniyorum sadece indirme yaparken mavi ekran yiyorum diyorsunuz çünkü
Testi yaparken de yedim ://

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Testi yaparken de yedim ://
Ozaman reis bellekler arizalii olabilir sen yarin memtest86 ile test yap onda mavi ekran. Yiyemezsin belki sistem kapanabilir ama orda hata kesin gözukur

Top Bottom