ramler tak cıkarMerhaba, bir şey indirirken farklı sorunlardan sık sık mavi ekran yiyorum neyden kaynaklı olabilir nası çözebilirim?
Denemiştim olmamıştı, denerim tekrar başka bi çözüm yolu var mıdır?ramler tak cıkar
sistem?Denemiştim olmamıştı, denerim tekrar başka bi çözüm yolu var mıdır?
eski mi yeni misistem?
Yeni 3 4 günlüksistem?
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski mi yeni mi
Minidump dosyasını atın lütfen. @TreyarchMerhaba, bir şey indirirken farklı sorunlardan sık sık mavi ekran yiyorum neyden kaynaklı olabilir nası çözebilirim?
Ssd ve hdd nin sağliklarina bak birde memtest64 yap zamanin oluncada memtest86 yap disklerin sağligini Crystaldiskİnfo dan ögrenebilirsinMerhaba, bir şey indirirken farklı sorunlardan sık sık mavi ekran yiyorum neyden kaynaklı olabilir nası çözebilirim?
Minidump dosyasını atın lütfen. @Treyarch
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Onu nasıl yapacağım kiSsd ve HDD nin sağliklarina bak birde memtest64 yap zamanin oluncada memtest86 yap disklerin sağligini Crystaldiskİnfo dan ögrenebilirsin
İnternetten indireceksin sen şimdilik memtest64 indir yarin zamanin olunca memtest86 ile test yap ben şimdilik disklerden şupheleniyorum sadece indirme yaparken mavi ekran yiyorum diyorsunuz çünküMinidump.rar dosyasını indir - download
Minidump.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tcMesaj otomatik birleştirildi:
Onu nasıl yapacağım ki
Testi yaparken de yedim ://İnternetten indireceksin sen şimdilik memtest64 indir yarin zamanin olunca memtest86 ile test yap ben şimdilik disklerden şupheleniyorum sadece indirme yaparken mavi ekran yiyorum diyorsunuz çünkü
Ozaman reis bellekler arizalii olabilir sen yarin memtest86 ile test yap onda mavi ekran. Yiyemezsin belki sistem kapanabilir ama orda hata kesin gözukurTesti yaparken de yedim ://
Memtest64 0 error diyorOzaman reis bellekler arizalii olabilir sen yarin memtest86 ile test yap onda mavi ekran. Yiyemezsin belki sistem kapanabilir ama orda hata kesin gözukur