Pc de oyun oynarken birisi wifi bağlanınca ping çıkması

Reaksiyon skoru
25
arkadaşlar merhaba laptop kullanıyorum internete wifi ile bağlanıyorum kablo ile bağlanma şansım yok modem 2. katta wifi ile oyun oynarken sorun olmuyor ya da oyun indirirken video felan izlerken ama eve birisi gelince wifi bağlanınca oyunda deli gibi ping çıkıyor https://amzn.eu/d/2tJW1Am şöyle bir alet öner diler bunu alsam laptopa bağlasam kablo ile birisi wifi bağlanınca yine ping çıkar mı önerileriniz nedir?

Bir cihaz wifi ile modeme bağlandığı zaman modem ona kaynak ayırır . Önerdiğin cihazı alman ping değerini daha da artıracaktır . Burada en iyi yol kablo ile bağlaman olacak fakat kullanamıyorum demişsin. Modem arayüzüne erişimin var QOS yapmanı öneririm işe yarayabilir.

birisi wifi bağlansa bile sıkıntı olmaz dimi çünkü benim sorunum birisinin wifi bağlanması öyle ping yapması
baglanmada problem olmaz, ne kadar trafik yaptigi onemli. internet hiziniz nedir? 20 mbps gibi bir hizda baglanan kisi video izlemeye baslarsa sizi etkileyebilir. 50-100 mbps gibi tarifeniz varsa sizi etkilemesi oldukca dusuk. birsey indiriliyor ve indirme tam kapasiteyi kullanirsa yine sizi etkileyebilir.

Laptopun olduğu konumda çekim gücü nasıl? Eğer full çekiyorsa modem eski vs olduğundan birden fazla cihazda ping artışı olabilir. İstersen amazon üzerinden güzel bir wifi 6 modem alıp deneme yapabilirsin. Üniversitedeyken eski modemimle oyun oynarken 1 cihaz daha wifi üzaerinden bağlanınca ping çok fazla artıyordu. İnternet hızı değişmiyordu ama ping fazlasıyla artıyordu. Burada aynı sorunu yaşıyorsan dediğimi yapmanı tavsiye ederim

ikinci elden h300s bi modem al işini görür sanırsam modemin çok eski

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri