Neler Yeni

PC de PS4 kolu Xbox olarak görünüyor

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Servet ÇERİ
Merhaba bu ürünü aldım geçen gün PC ye bağlanıyor hiç bir sorun yok Steam arayüzünde de geziniyor onda da sorun yok yani kol çalışıyor zaten yorumlarda olumluydu ama dün sırf bunun için fc 25 aldım game pass den ama oyun kolu tam görmüyor arayüzde kanser etse de çalışıyor bir nebze ama oyun da gram işlevi yok ne yapmam lazım diğer oyunlarda da Xbox kolu olarak görüyor yardım lütfen 1 aydır böyle oynuyorum sinir edici?

Ekler

• IMG_20241004_150144.jpg
    IMG_20241004_150144.jpg
    3.6 MB · Hit: 35

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Servet ÇERİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
up up

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Servet ÇERİ
???????n

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Servet ÇERİ
Bilen yok mu?

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Çakma konsol alırsan olcağı bu haketmişsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ucuz diye bastın dimi satın al a

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
Çakma konsol alırsan olcağı bu haketmişsin

ucuz diye bastın dimi satın al a
Sanane la şeftali sana mı soracak çakma alıp almayacağını

Merhaba bu ürünü aldım geçen gün PC ye bağlanıyor hiç bir sorun yok Steam arayüzünde de geziniyor onda da sorun yok yani kol çalışıyor zaten yorumlarda olumluydu ama dün sırf bunun için fc 25 aldım game pass den ama oyun kolu tam görmüyor arayüzde kanser etse de çalışıyor bir nebze ama oyun da gram işlevi yok ne yapmam lazım diğer oyunlarda da Xbox kolu olarak görüyor yardım lütfen 1 aydır böyle oynuyorum sinir edici?
Ds 4 diye bir program var onu indirirsen piyasadaki destekleyen tüm oyunlarda kol ile oynayabilirsin bende 3 tane çakma kol var hep oynuyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Lloyd
DS4Windows indir, gerekli sürücüyü kur ve Steam girdisini aşağıdaki gibi ayarla:
Ekran görüntüsü 2024-10-23 132856.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Servet ÇERİ
Sanane la şeftali sana mı soracak çakma alıp almayacağını

Ds 4 diye bir program var onu indirirsen piyasadaki destekleyen tüm oyunlarda kol ile oynayabilirsin bende 3 tane çakma kol var hep oynuyorum
Orjinal bir kol olmuş 3 4 k bu parayı kola vermek mantıklı bir hareket olmazdı bende 450 gibi bir fiyata aldım kol iyi ama işte bazen bu tür sorunlar çıkartabiliyor mesela tachped kısmı harita ama ona basınca mouse oynuyor harita açılmıyor uygulamayı da kullanıyorum ama düzelmedi

DS4Windows indir, gerekli sürücüyü kur ve Steam girdisini aşağıdaki gibi ayarla:
Alıntıyı görüntüle
PS kontrolcü desteği kapalı mi olsun

Gurkanpiro

80+ Gold
cakma kollar genellık xbox ozellıgı ıle gelıyor alıexpress den aldıgımda boyle gelmıstı bunun ıcın anca dualsens lazım oda 3k

EsdeathSama

80+ Bronze
Orijinal dualsense bile AAA oyunlarda xbox kolu gibi çalıştığı oluyor. Pcde bunları kullanmak biraz işkence. En iyisi tuşları ezberleyip keyfimize bakmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,805
Üyeler
161,347
Son üye
SamereL
Top Bottom