hızlı bir flash bellek alınBeyler düğün videolarını taşınabilir harddiske atacağım boyutları baya büyük hızlandırma şansım var mı
mümkün değil yani. Peki pc den harddiske atarken harddiskin hızı mı önemli pc nin hızı mıhızlı bir flash bellek alın
HDD yazma hızı ve USB bellek yazma hızı. Yanlışsam düzeltin, yazarken bile kendimden şüphelendim.mümkün değil yani. Peki pc den harddiske atarken harddiskin hızı mı önemli pc nin hızı mı
hdd yazıcak bellek okuyack öyle düşününmümkün değil yani. Peki pc den harddiske atarken harddiskin hızı mı önemli pc nin hızı mı
ikisi de öenmli yanihdd yazıcak bellek okuyack öyle düşünün
Bellekte kendi içerisine yazma işlemi yapıyordur diye düşünerek "okuma" yerine "yazma" şeklinde düzeltmiştim yukarıda yazımı; fakat bu konuyu daha önce de düşünmeme ve internetten bakmama rağmen bir bilgi bulamadım. Belki de USB önce aldığı bilgiyi okuyor ve daha sonra yazıyor şeklinde de olabilir. Tamamen bir muammahdd yazıcak bellek okuyack öyle düşünün
bellek hem okuma hemde yazma yapıyorBellekte kendi içerisine yazma işlemi yapıyordur diye düşünerek "okuma" yerine "yazma" şeklinde düzeltmiştim yukarıda yazımı; fakat bu konuyu daha önce de düşünmeme ve internetten bakmama rağmen bir bilgi bulamadım. Belki de USB önce aldığı bilgiyi okuyor ve daha sonra yazıyor şeklinde de olabilir. Tamamen bir muamma![]()