mfdard 80+ Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 82 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Muhammed Furkan DENİZ 6 Temmuz 2022 #1 sorunun sebebini bilen Allah rızası için yardım etsin
stizzy 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 1,665 Dahası Reaksiyon skoru 1,309 İsim stizzy 6 Temmuz 2022 #2 Hdd kullanıyoe musun? Upvote 0 Downvote
mfdard 80+ Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 82 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Muhammed Furkan DENİZ 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 stizzy yazmış: Hdd kullanıyoe musun? Devamı için tıklayın... evet Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Temmuz 2022 stizzy yazmış: Hdd kullanıyoe musun? Devamı için tıklayın... aradı bir mavi ekran verip "system thread exception not handled" yazıyor Son düzenleme: 6 Temmuz 2022 Upvote 0 Downvote
stizzy yazmış: Hdd kullanıyoe musun? Devamı için tıklayın... evet Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Temmuz 2022 stizzy yazmış: Hdd kullanıyoe musun? Devamı için tıklayın... aradı bir mavi ekran verip "system thread exception not handled" yazıyor
stizzy 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 1,665 Dahası Reaksiyon skoru 1,309 İsim stizzy 6 Temmuz 2022 #4 Hocam büyük ihtimal hddden kaynaklı test yapmanızı öneririm şuan müsait değilim internetten araştırabilirsiniz. Upvote 0 Downvote
Hocam büyük ihtimal hddden kaynaklı test yapmanızı öneririm şuan müsait değilim internetten araştırabilirsiniz.
mfdard 80+ Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 82 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Muhammed Furkan DENİZ 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 stizzy yazmış: Hocam büyük ihtimal hddden kaynaklı test yapmanızı öneririm şuan müsait değilim internetten araştırabilirsiniz. Devamı için tıklayın... hocam hatayı çözdüm realtek sürücülerinden kaynaklıymış teşekkür ederim yine de Upvote 0 Downvote
stizzy yazmış: Hocam büyük ihtimal hddden kaynaklı test yapmanızı öneririm şuan müsait değilim internetten araştırabilirsiniz. Devamı için tıklayın... hocam hatayı çözdüm realtek sürücülerinden kaynaklıymış teşekkür ederim yine de