Pc donanımları değiştirme

exxus26

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
Arkadaşlar kardeşimin şöyle bir bilgisayarı var ben şu virüsten sonra kendim için pc alacağım ama şimdi onun pcsine de çok para harcamak istemiyorum sizce bu kasayı satıp üstüne bir miktar ekleyip bir kasa almak mı yoksa ekran kartı alsam sadece daha mı uygun olur ? Rx580 taksam tahminimce darboğaz olmayacaktır ama olur mu? Satmak istesem nasıl satabilirim ekran kartsız bu bilgisayarı?
  • İşlemci- i5 4460 / Anakart- H97M-E / Kingston HyperX SSD / 600W POWER SUPPLY / 8GB RAM

RX 570 takın ve keyfinize bakın. RX 580'de alınabilir ama işlemciye yük bindiren oyunlarda darboğaz oluşur.

Ekran kartı ekleyip oynaya bilirsin satmaya gerek yok

Merhaba RX 580 takarsanız online oyunlarda darboğaz kesinlikle yaşayacaksınız o yüzden tavsiye etmiyorum. Anakart ve işlemciyi 600-700 lira civarlarında satabilirsiniz (h97 üst seviye bir modelse ayrı) ssdyi ve güç kaynağını sonraki sisteminizde de kullanırsınız rami 150-200 lira arasında satarsınız yani totalde o paranın üstüne maks 250 lira falan ekleyip ryzen sisteme geçiş yapabilirsiniz.

yeterli gibi gözüküyo hocam ama ben kasa güncellemeyi hamballık olarak buluyorum seneler boyu kasayı modifikasyon ettim anladımki bir üst seviyeye geçmeden rahatlık olmuyomuş

Açıkçası pc parçalarını ayrı ayrı satabilirsin ve sistemi kötülemek gibi olmasın ama ekran kartı takmaktansa daha iyi bir kasa alabilirsin yada toplayabilirsin

Arkadaşlar kardeşimin şöyle bir bilgisayarı var ben şu virüsten sonra kendim için pc alacağım ama şimdi onun pcsine de çok para harcamak istemiyorum sizce bu kasayı satıp üstüne bir miktar ekleyip bir kasa almak mı yoksa ekran kartı alsam sadece daha mı uygun olur ? Rx580 taksam tahminimce darboğaz olmayacaktır ama olur mu? Satmak istesem nasıl satabilirim ekran kartsız bu bilgisayarı?
  • İşlemci- i5 4460 / Anakart- H97M-E / Kingston HyperX SSD / 600W POWER SUPPLY / 8GB RAM
Sistemi sat para koy yenisini al Tavsiye ederim

Ben rx580 aldım senin işlemcine denk sayılabilecek amd nin fx6300 kullanıyorum overclock yaptım 3.5 dan 4 e yükselttim yinede darboğazdan kurtulamıyorum hoca değerlendirmeni ona göre yapabilirsin..

Geri