fişi çeksen bir şey olurmuArkadaşlar ranch simulatör oynuyodum bi anda oyun dondu birşeyde yapamiyorum klavyeye basıyorum bir şey olmuyor kapatma tuşunu basıyom olmuyor yardım
Dostum klavye çalışmıyor galiba ne yapmslıyım ve bedendir sence fişimi çeksemctr shift win b bas
Bilmiyorum dostum öylemi yapsamfişi çeksen bir şey olurmu
Öyle yapsam sıkintı olmaz mı ?Kapatma tuşuna basılı tut 10 saniye kadar bakalım.
Niye olsun? Kapatma tuşu bilgisayarı kapatmak için var.Öyle yapsam sıkintı olmaz mı ?
Dostum yaptım kapandı sence bu donmanın sebebi nedir yeni pc çünkü ben ssd den şüpheleniyorum çünkü 2 gün önce elektrik kesintisi yaşadım ve oyun yüklerken bunun olmaması için ne yapmalıyım ?Niye olsun? Kapatma tuşu bilgisayarı kapatmak için var.
Oyun korsan mı?Dostum yaptım kapandı sence bu donmanın sebebi nedir yeni pc çünkü ben ssd den şüpheleniyorum çünkü 2 gün önce elektrik kesintisi yaşadım ve oyun yüklerken bunun olmaması için ne yapmalıyım ?
Hayır steam yükledimOyun korsan mı?
En büyük şüpheli SSD dediğin gibi. Hatanın sebebi için dosyaya bakıyorlar ama ben anlamıyorum. Anlayan birisi bakarsa yardımcı olabilir.Hayır steam yükledim
Peki teşekkürler şuan açtım çalışıyor bir sıkıntı yok gibi bu arada ssd tarama uygulamaları varmı yani bozuk dosya tespiti gibi ?En büyük şüpheli SSD dediğin gibi. Hatanın sebebi için dosyaya bakıyorlar ama ben anlamıyorum. Anlayan birisi bakarsa yardımcı olabilir.
Bu var benim bildiğim. Tarama yaptırabiliyorsun. Ayrıca sağlık durumunu gösteriyor.Peki teşekkürler şuan açtım çalışıyor bir sıkıntı yok gibi bu arada ssd tarama uygulamaları varmı yani bozuk dosya tespiti gibi ?