pc donup kapanıyor.

Bana hediye geldi zaten kart. Ve emin ol baya araştırdım fakat ortada caydırıcı veya olumlu sonuç yok inceleme olarak söylüyorum . Her yerede baktım atıyorum bi forum iyi diyorsa diğer forum kötü . 100 kişi iyi diyorsa 100 kişi kötü diyor . GTX 1060 ti denedim gayet serin sorunsuz çalışıyordu . Sorunsuz gelirse satıp nvdia geçecem zaten en baş istediğim kartta nvida idi neyse yapacak bir şey yok artık olan oldu . Bakalım ne bahane bulacaklar karta yada gerçekten sorunlumu . Burada belirtirim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS go gibi bir oyunda 78 80 gördü daha sen düşün . Kasanın yan camı pul gibi sıcak oluyordu . Fakat idareten taktığım 1060 ti de cam gayet serin ve sorunsuz bir şekilde oyun oynadım . Anlam veremiyorum nasıl bi soputma sistemi olduğuna dair msi ne yapmış .
Umarım istediğin kartı alırsın dostum.

Aslında teknoloji işi birazda şans işi yapacak bir şey yok tekrardan sağolun .

Bana hediye geldi zaten kart. Ve emin ol baya araştırdım fakat ortada caydırıcı veya olumlu sonuç yok inceleme olarak söylüyorum . Her yerede baktım atıyorum bi forum iyi diyorsa diğer forum kötü . 100 kişi iyi diyorsa 100 kişi kötü diyor . GTX 1060 ti denedim gayet serin sorunsuz çalışıyordu . Sorunsuz gelirse satıp nvdia geçecem zaten en baş istediğim kartta nvida idi neyse yapacak bir şey yok artık olan oldu . Bakalım ne bahane bulacaklar karta yada gerçekten sorunlumu . Burada belirtirim .

CS go gibi bir oyunda 78 80 gördü daha sen düşün . Kasanın yan camı pul gibi sıcak oluyordu . Fakat idareten taktığım 1060 ti de cam gayet serin ve sorunsuz bir şekilde oyun oynadım . Anlam veremiyorum nasıl bi soputma sistemi olduğuna dair msi ne yapmış .
590 ısınan bir model açıkcası kuzenimde de var arasıra o da 80'e çıkıyor hatta ondaki de bu

590 ısınan bir model açıkcası kuzenimde de var arasıra o da 80'e çıkıyor hatta ondaki de bu
Tahminimce ısınmadan dolayı macun ve soputma sisteminde sıkıntı var ısı dağılmıyor çünkü . Hatta karta sopumuyor diyebilirim . Çünkü bi süre sonra direk korumaya geçip ekran kapatıyordu . Yani şuan çok pişmanım şu ekran kartına sahip olduğuma . Ve ayrıca kartın arkasında herhangi bir metalde korumada yok her şey açıkta ve buda maalesef ısıyı direk karta veriyor kasa içinde .

İşte fark bu olabilirmi sence ?

Xfx yapımıyla MSI rx590 arasında farklılıklara baktınmı hiç .

Beyler garanti süreci sonuçlandı ve msi değişim yaptı . msi armor rx 590 yolladığım karttı ve değişim yapılan msi rx 5700 xt yolladılar . bu kart hakkındada fazla bilgi sahibi değilim bi bilginz varmıdır. yada bu değişim sizce nasıl

Sorun ekran kartında çıktı . Ve garantiye yolladım umarım geri göndermez veya bi fark sunupta değişim sağlarlar Nvidia ekran kartıyla denedim sorunsuz bir şekilde herşeyi yaptım onuda zorladım PC tık demedi . Bende GTX serisine geçecem . Dandik bi soğutma sistemiyle MSI güzel iş yapmış bravo . MSI gibi bi marka kendi ürettiği malı soğutamıyor maalesef . Pul gibi sıcak olan kasa yan camı GTX 1060 da zorlamama rağmen soğuk kaldı . İlgi alakanıza tşkler . Konuyu kapatabilirsiniz.
1060 almada

dostum msi rx 5700 xt ile değişim yapmışlar nasıl bi kart bilmiyorum
ciddimisin 5700xt mi yolladılar ?
Çok şanslısın dostum baya iyi bi ekran kartı yollamışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,334
Üyeler
189,067
Son üye
emre21_
Geri