tahminimce disk yada psu.Sistemini yazar mısın.Arkadaşlar yardım eder misiniz, Valoranttan çıktım masaüstüne geldim birkaç saniye sonra mouse takıldı ekran gitti reset attı geçen de olmuştu konu açtım kimse yardımcı olmadı
diskin kronik sıkıntısı varmı bilmiyorum kronik sıkıntılı olsada bunun olacağını sanmam hdd dışında.Tahminim psu.Adata XPG Gammix D30 8x2GB 3200MHz WD BLUE SN570 500GB ASUS RTX 3050 ASUS PRİME H510-E İntel i5 11400F
başıma çok geldi çünkidiskin kronik sıkıntısı varmı bilmiyorum kronik sıkıntılı olsada bunun olacağını sanmam hdd dışında.Tahminim psu.
test etmek için ne yapmam lazım kaynağı nasıl bulabilirimdiskin kronik sıkıntısı varmı bilmiyorum kronik sıkıntılı olsada bunun olacağını sanmam hdd dışında.Tahminim psu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
başıma çok geldi çünki
corsair spec delta 550w 80+ PSU buAdata XPG Gammix D30 8x2GB 3200MHz WD BLUE SN570 500GB ASUS RTX 3050 ASUS PRİME H510-E İntel i5 11400F
elinde farklı psu varsa test edebilirsin.bu resetleme 1 kere mi oldu yoksa devamlı oluyor mu?test etmek için ne yapmam lazım kaynağı nasıl bulabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
corsair spec delta 550w 80+ PSU bu
hocam resetleme geldikten 1 hafta sonra oldu ve reset attıktan sonra windows ekranında disk taraması yapıyorduelinde farklı psu varsa test edebilirsin.bu resetleme 1 kere mi oldu yoksa devamlı oluyor mu?
az önce occt ile ram test yaparken sistem siyah ekran verdi dondu alt f4 basarak uygulamayı kapattım düzeldi sorun ramde mi acaba?elinde farklı psu varsa test edebilirsin.bu resetleme 1 kere mi oldu yoksa devamlı oluyor mu?