Çözüldü✓ PC Donuyor ve ses Takılı kalıyor

Topik

80+
Reaksiyon skoru
5
Öncelikle merhaba, sistemi yaklaşık 2-3 yıl önce aldım, herhangi bir hdd de kullanmıyorum. Sorunum bilgisayarda arkada tarayıcıda olduğum zaman ağır oyuna alt tab ile geçtiğimde veya daha ağır oyunlarda hiçbir şey yapmıyorken pc ve ses takılıyor pc düzgün çalışmadı tarzı ingilizce bir yazı çıkıyordu ben de ramleri temizledim sonrasında bu gün ağır yüklü oyun oynarken pc takıldı, ses drrr diye takılı kaldı sonra da siyah ekran çıktı. Hafif oyunlarda bu saydığım hiçbiri olmadı. Bilen varsa lütfen yardım edebilir mi ?

Öncelikle merhaba, sistemi yaklaşık 2-3 yıl önce aldım, herhangi bir hdd de kullanmıyorum. Sorunum bilgisayarda arkada tarayıcıda olduğum zaman ağır oyuna alt tab ile geçtiğimde veya daha ağır oyunlarda hiçbir şey yapmıyorken pc ve ses takılıyor pc düzgün çalışmadı tarzı ingilizce bir yazı çıkıyordu ben de ramleri temizledim sonrasında bu gün ağır yüklü oyun oynarken pc takıldı, ses drrr diye takılı kaldı sonra da siyah ekran çıktı. Hafif oyunlarda bu saydığım hiçbiri olmadı. Bilen varsa lütfen yardım edebilir mi ?
sisteminize test yaptınız mı

bir sorun çıkmışmıydı occt ve ekran kartı için bir test yapın
Nasıl yapabilitim çünkü yaptım ama o zaman bu sorunlra yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sorun çıkmışmıydı occt ve ekran kartı için bir test yapın
ve ramde test yapamaya çalıştım küçük testlerde sorun çıkmadı ama büyük testleri yaptırtmadı

Arkadaşım sistem nedir cpu ram anakart ekran kartı power sistem bir bütün ezbere iş olmaz

Arkadaşım sistem nedir cpu ram anakart ekran kartı power sistem bir bütün ezbere iş olmaz
rx 6600 r5 5500 tuf gaming b450m plus 2

furmark yeterli
yaparken alt tab yaaprım gene aynısı oldu hgghkjkhgjlhjkl

your device ran into a problem and need to restart
stop code CRITICAL_PROCESS_DIED (0xEF)
furmark yeterli

rx 6600 r5 5500 tuf gaming b450m plus 2

yaparken alt tab yaaprım gene aynısı oldu hgghkjkhgjlhjkl

PSU hatalı geçmiş olsun xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç