PC durduk yere 2 defa kapandı.

Hocam niye rx ,6700 kullandınız o sisteme
onu da dun ki konuda soylemistim hocam tum sistemi bi araya getirmem 3 ay sürdü sanirim. ekran kartini 2 ay once 8k ya yakaladim kacirmamak icin direkt aldim bir daha o fiyata bulamam diye. islemciyi de itopya dg indirimlerinde aldim

hayir normal 3 lü prize takılı. bi yukaridaki bahsettigim olaydan kapanmis olabilir diye düşünüyorum temiz kurulum ile düzelir sanirim. anlik fazla akim dediginiz olay nedir ? psu nun kendinde akim koruma olmuyor mu
Böyle bir sisteme Zaten akım korumalı priz şart adı üstünde akım korumalı priz :) fazla akımı önleyip PC ye zarar gelmesini engelliyor

Böyle bir sisteme Zaten akım korumalı priz şart adı üstünde akım korumalı priz :) fazla akımı önleyip PC ye zarar gelmesini engelliyor
hocam bu islerden anliyorsaniz link atabilir misiniz siparis edeyim ne olur ne olmaz. lojman elektirigi zaten yeterince sorunlu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu urun nasil iyi mi yorumlari guzel baya

Ekler

• 1D98E6A2-8C48-42D7-A615-0860BF660183.png
    1D98E6A2-8C48-42D7-A615-0860BF660183.png
    565 KB · Hit: 45
hocam bu islerden anliyorsaniz link atabilir misiniz siparis edeyim ne olur ne olmaz. lojman elektirigi zaten yeterince sorunlu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu urun nasil iyi mi yorumlari guzel baya
En iyi ürün bu alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,284
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz