Neler Yeni

Çözüldü✓ PC durduk yere kapanıyor

Emrrb45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Çiçek
Bilgisayarı alalı 1 ay olmadı ama 4,5 günde bir durduk yere kapanıyordu pek aldırış etmedim son 1 günde 3 kere filan oyun indirilirken kapandı nedenine baktım termal macun fan vb. yanıtlar vardı fakat bilgisayarı daha yeni aldım. Herhangi bir işlemim olmadı bilgisayara şuan kendi normal ayarlarında. Not: priz için çoğaltıcı kullanıyorum başka şeyler de takılı herhangi bir yetersizlikten şüpheleniyorum eğer öyle değilse mazur görün beni :) .

Ekler

• Pc Özellikler.PNG
    Pc Özellikler.PNG
    129.6 KB · Hit: 17

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bilgisayarı alalı 1 ay olmadı ama 4,5 günde bir durduk yere kapanıyordu pek aldırış etmedim son 1 günde 3 kere filan oyun indirilirken kapandı nedenine baktım termal macun fan vb. yanıtlar vardı fakat bilgisayarı daha yeni aldım. Herhangi bir işlemim olmadı bilgisayara şuan kendi normal ayarlarında. Not: priz için çoğaltıcı kullanıyorum başka şeyler de takılı herhangi bir yetersizlikten şüpheleniyorum eğer öyle değilse mazur görün beni :) .
Knk o fan patatesi bile soğutamaz biliyor musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aidia 64 te işlemciyi stress testine sokup foto atabilir misin

Emrrb45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk o fan patatesi soğutamaz biliyor musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aidia 64 te işlemciyi stress testine sokup foto atabilir misin
knkm maalesef çıkarılmıyordu ve zararı olmaz diye dursun dedim ilerleyen zamanlarda değiştireceğim zaten ve derece yüksek rakamları görmüyor

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
knkm maalesef çıkarılmıyordu ve zararı olmaz diye dursun dedim ilerleyen zamanlarda değiştireceğim zaten ve derece yüksek rakamları görmüyor
Emin misin hocam ısıdan değil ise yanlış montajlama v.b birşeyler olabilir. Mavi ekran yemeden direk tak diye sistem gidiyor ise.

Emrrb45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emin misin hocam ısıdan değil ise yanlış montajlama v.b birşeyler olabilir. Mavi ekran yemeden direk tak diye sistem gidiyor ise.
Evet ısıdan olduğunu sanmıyorum çünkü yukarda dediğim gibi afk bilgisayarda oyun indirirken kapandı ve dediğin gibi mavi ekran da vermedi. İtopya'da montaj sorunuyla karşılaşanıda görmedim müşteri temsilcileriyle konuşmak en iyisi olur sanırım.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Evet ısıdan olduğunu sanmıyorum çünkü yukarda dediğim gibi afk bilgisayarda oyun indirirken kapandı ve dediğin gibi mavi ekran da vermedi. İtopya'da montaj sorunuyla karşılaşanıda görmedim müşteri temsilcileriyle konuşmak en iyisi olur sanırım.
Bu dediğiniz istisnalar doğru ise haklısınız hocam arayıp durumu hıza edin sistemin tüm parçaları net bir şekilde uyumlu gözüküyor çünkü hocam.

Top Bottom