dlep 80+ Bronze Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 935 Reaksiyon skoru 211 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #92 Equa yazmış: Olabilir donanım sorunu bulamadın çünkü. Anakart üreticisine mail at istersen bios hakkında Devamı için tıklayın... Çince atıcaz heralde hiç işim olmaz bu denyolarla elime para geçsin yeni anakart çekicem
Equa yazmış: Olabilir donanım sorunu bulamadın çünkü. Anakart üreticisine mail at istersen bios hakkında Devamı için tıklayın... Çince atıcaz heralde hiç işim olmaz bu denyolarla elime para geçsin yeni anakart çekicem
E Equa 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 800 Reaksiyon skoru 254 1 Nisan 2025 #93 dlep yazmış: Çince atıcaz heralde hiç işim olmaz bu denyolarla elime para geçsin yeni anakart çekicem Devamı için tıklayın... İngilizce atsan da olur bende msia mail attım bana çözümleri power down modu kapama demek oldu
dlep yazmış: Çince atıcaz heralde hiç işim olmaz bu denyolarla elime para geçsin yeni anakart çekicem Devamı için tıklayın... İngilizce atsan da olur bende msia mail attım bana çözümleri power down modu kapama demek oldu
dlep 80+ Bronze Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 935 Reaksiyon skoru 211 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #94 Equa yazmış: İngilizce atsan da olur bende msia mail attım bana çözümleri power down modu kapama demek oldu Devamı için tıklayın... Anakart değişicem ben uğraşamam bunların saçmalıklarıyla
Equa yazmış: İngilizce atsan da olur bende msia mail attım bana çözümleri power down modu kapama demek oldu Devamı için tıklayın... Anakart değişicem ben uğraşamam bunların saçmalıklarıyla