Daha yeni indirdim oyunu sanmıyorumoyun dosyaların?
Daha yeni indirdim oyunu sanmıyorumoyun dosyaların?
işlemci yada ankart arızalı benceDaha yeni indirdim oyunu sanmıyorum
evet az önce tekrar dondu ilk kasıyor sonra tamamen klavye ışıkları bile donuyor saçmalık anakart bozuk sanırımDaha yeni indirdim oyunu sanmıyorum
Bf1 bozukmuş sanırım benim konumda söylediler başka bir oyun denemeyi düşünüyorumişlemci yada ankart arızalı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet az önce tekrar dondu ilk kasıyor sonra tamamen klavye ışıkları bile donuyor saçmalık anakart bozuk sanırım
Son 24h2 sürümüne sorunlu diyolar olabiliracaba windows kaynaklı olabilirmi hocam
Windows update kısmına girince alt tarafta güncelleştirme kaldır var windows 24h2 nin kbxxxxx şeklinde olan sürüm numarasına geçmişten bakıp kaldırabilirsinnasıl dönüş yapılıyor acaba bilginiz varmıdır sistemi sıfırlamak istemiyorum
kaldırmıyor güncelleme dosyası silindi diyoWindows update kısmına girince alt tarafta güncelleştirme kaldır var windows 24h2 nin kbxxxxx şeklinde olan sürüm numarasına geçmişten bakıp kaldırabilirsin
Öyle bir ayar mı var hocam9800x3d işlemcim var bendede kilitlenme yapıyordu biostan gaming modu kapatınca düzelmişti
Baktım kapalı bende9800x3d işlemcim var bendede kilitlenme yapıyordu biostan gaming modu kapatınca düzelmişti
bilgili birileri varsa yardım edebilirmiÖyle bir ayar mı var hocam
Baktım kapalı bende
Süresi geçmiş sanırım o yüzdenkaldırmıyor güncelleme dosyası silindi diyo
X3D gaming mod gibi bir şey var ama adından anlaşıldığı gibi x3d işlemciler içinÖyle bir ayar mı var hocam
Baktım kapalı bende
bilgili birileri varsa yardım edebilirmi
vallahi yakıcam ben bu microsoftun yazılımını colorfulunda ta a...Süresi geçmiş sanırım o yüzden
X3D gaming mod gibi bir şey var ama adından anlaşıldığı gibi x3d işlemciler için