Neler Yeni

PC Durduk Yere Kilitleniyor

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Berkay
dediğiniz testte başarılı oldu acaba neden sorun yapıyor
Kitlenme sorunu genel amd ile ilgili olabilir mi acaba diye düşünüyorum acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Disklerinini kontrol ettin mi

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Emin
Kitlenme sorunu genel amd ile ilgili olabilir mi acaba diye düşünüyorum acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Disklerinini kontrol ettin mi
Disklerde temiz ssd falan daha yeni 7 8 ay maksimum bios güncelledikten sonra başladı biosu eski sürüme çektim şimdi bi denicem bilgisayarı olmazsa anakartı incehesapa yollicam geri 45 günlük kart arızalı diye

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Berkay
Disklerde temiz ssd falan daha yeni 7 8 ay maksimum bios güncelledikten sonra başladı biosu eski sürüme çektim şimdi bi denicem bilgisayarı olmazsa anakartı incehesapa yollicam geri 45 günlük kart arızalı diye
Ben biosdan değilde amdnin son chipset sürücüsünden süpheliyim çünkü aynı biosla kitlenme sorunum yokken şuan var

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Emin
Ben biosdan değilde amdnin son chipset sürücüsünden süpheliyim çünkü aynı biosla kitlenme sorunum yokken şuan var
Bende yüklü değildi kilitleniyor diye yükledim etkisi yok bence

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Berkay
Bende yüklü değildi kilitleniyor diye yükledim etkisi yok bence
Çok garip bir sorun var ama anlayamadım.
Ayrıca ben pinlerimi kontrol ettim ama yamukluk var mı anlayamadım

Ekler

• IMG_20250330_203901.jpg
    IMG_20250330_203901.jpg
    1.3 MB · Hit: 13

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Emin

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Emin
b850 lerin faz sayısı , usb desteği ve genel olarak soğutucu kalitesi daha iyi oluyor ve çoğu b850 de gen 5 ssd desteği bulunuyor pcie 5 ile birlikte , ucuz olan pro-A da bulunmuyor ancak pro RS wifi'de pcie 5 ve gen5 ssd desteği var.
hocam occt cpu,memory ve gpu standart testinde 1 saat testte 0 erorla tamamladı anakart bayram sonrası sanırım iadeye göndericem

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Berkay
hocam occt cpu,memory ve gpu standart testinde 1 saat testte 0 erorla tamamladı anakart bayram sonrası sanırım iadeye göndericem
Ben bu akşam anakartı temizledim ve hava tuttum bios pilinide çıkartıp çalıştırdım ve ram hatam gitti :D eve gidince kitlenme durumlarını kontrol edicem. Sorun düzelmezse bende yazın garantiye başvurucam.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Emin
Ben bu akşam anakartı temizledim ve hava tuttum bios pilinide çıkartıp çalıştırdım ve ram hatam gitti :D eve gidince kitlenme durumlarını kontrol edicem. Sorun düzelmezse bende yazın garantiye başvurucam.
bende ramler hata vermiyor garip olan o hiçbir hata (hiç bir parçada) yok ama mal gibi tabiri caizse kilitleniyor

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Berkay
bende ramler hata vermiyor garip olan o hiçbir hata (hiç bir parçada) yok ama mal gibi tabiri caizse kilitleniyor
Ram hatası olmadanda test ettiğimde kitlenme yaşadım bende sorun donanım değilde yazılımsal olabilir mi acaba

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Emin
Ram hatası olmadanda test ettiğimde kitlenme yaşadım bende sorun donanım değilde yazılımsal olabilir mi acaba
yazlım olabilir ama hangi yazılım windows olay görüntüleyicimde bu tip şeylere neden olacak bir hata bulamadım

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Berkay
yazlım olabilir ama hangi yazılım windows olay görüntüleyicimde bu tip şeylere neden olacak bir hata bulamadım
Tekrar test ettim ram hatam veya herhangi bir hatam yok ama bf1e girmeye çalıştığımda açılmadan kitleniyor

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Emin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,392