havalar sıcakSorunun kaynağı ne olabilir yardımcı olursanırz sevinirim.
havalar sıcak
RPM Fan ayarinda yükselt.
fazla cikis fan ekle.
2x Top fan ekle yukari en az.
1x eksoz fan.
3x giris fan.
Bide pc kendini yeniden başlatıp duruyo ya sorunu anlamadım yardımcı olur musunuz lütfensıcak olmasına
Mesaj otomatik birleştirildi:
eridim kanka yanıyom yanıyooom
yaz ayına girdimizden dolayı PC nizin ısınması normal donanım arşivinin bir videosu vardı prda nasıl kasanızı nasıl soğutucanızı anlatıyordu linki bulursam atarım youtubeye girip araştırabilirsiniz
yaz ayına girdimizden dolayı PC nizin ısınması normal donanım arşivinin bir videosu vardı prda nasıl kasanızı nasıl soğutucanızı anlatıyordu linki bulursam atarım youtubeye girip araştırabilirsiniz
hava sıcak. çok sıcak. Ankara yanıyor kavuluyor.
Bide pc kendini yeniden başlatıp duruyo neden olabilir sizce kafayı yiycemhavalar sıcak
kardfeş sen yedi yirmidört forumdamısın bu arada az önce ban atın diyen benim as hesabım buhavalar sıcak
beni görücün senkardfeş sen yedi yirmidört forumdamısın bu arada az önce ban atın diyen benim as hesabım bu
şaka!!!!!
Bu hesabın da ban yiyecek bu arada "multi-hesap" yüzünde. Yemek, uyku ve oyun oynadığım zaman dışında evet hep forumdayım.kardfeş sen yedi yirmidört forumdamısın bu arada az önce ban atın diyen benim as hesabım bu
şaka!!!!!
Gardaş hemşerimsin bi yardımcı olursanbeni görücün senbir gold olayım aktifliğin son noktasına çıkacağım
![]()
ahh. restart atıyorsa işin boyutu değişir.Gardaş hemşerimsin bi yardımcı olursan