Pc fan ayarları yapmıyorum

yusuf544

80+
Reaksiyon skoru
120
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar PC de işlemci 82 dereceleri görüyor fan hızını arttırırmak isteyince bı sorunla karşılaştım.smart fan mode kapatinca hiçbir şekilde ayar yapamıyorum ful hızda dönüyor onu açınca da ayar yapsam bile bişi değişmiyor sanırım bı farklılık göremiyorum ne yapmam lazım.

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar PC de işlemci 82 dereceleri görüyor fan hızını arttırırmak isteyince bı sorunla karşılaştım.smart fan mode kapatinca hiçbir şekilde ayar yapamıyorum ful hızda dönüyor onu açınca da ayar yapsam bile bişi değişmiyor sanırım bı farklılık göremiyorum ne yapmam lazım.
kasa mı?

SELAMÜN ALEYKÜM
AleykümSelam termal macunu en son ne zaman yeniledin

kankam konuyla ne alaka fan hızı ayarlamakta sorun yaşıyorum diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bios üzerinden ayarlarını yapabiliyor musun
Ayar yapabiliyorum ama smart fan mode tikini kaldirmazsam bişey değişmiyor gibi hissettiriyor.kaldirirsamda ayar yapmama izin vermiyor ve son hızda çalışıyor sanırım fanlar baya ses çıkmaya başlıyor

kankam konuyla ne alaka fan hızı ayarlamakta sorun yaşıyorum diyor

bios üzerinden ayarlarını yapabiliyor musun
işlemcisi 82 dereceti görüyor fanlarla ilgilide olmayabilir

Hocam pc alalı 5-6 ay oluyor daha benim amacım fan hızını artırmak.
ben işlemci sıcaklığı için dedim

işlemci nedir stok fan mı kullanıyorsun , fanda devir ayarı yapmak yerine oto fan ayarını kapatırsan son hızda döner rahat soğutur

işlemci nedir stok fan mı kullanıyorsun , fanda devir ayarı yapmak yerine oto fan ayarını kapatırsan son hızda döner rahat soğutur
ryzen 9 7900

bunu kullanıyorum yetersizmi geliyor acaba ortalama 1700-2000 rpm arası donuyor max zaten 2500 rpm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,813
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri