PC Fanları Çalışıyor, Monitör Kapanıyor

abdullah abinin forumunda ona sallaman daha komik

üslubumda bir sıkıntı görmedim, ****** git dememişim, sadece videoyu yapan kişiye sormasının daha mantıklı olacağını söylemişim.
Onun forumu bunun forumu diye tutuculuk mu oluyor?Sorun varsa yardımcı olunur toxiclik yapacaksan uza.

techolay videosu atmışsın, git oraya sor onlar çözsün sorununu
noldu da dusman kesildiniz bir video linkine bu kadar? Sanki kan dusmani oldunuz farkli bir teknoloji editoru videosu diye. Bu forumda bu kadar cok forum acilmasinin sebebi olusumun sahibinden dolayi degil, kullanici cesitliligi ve fazlaligidir bunu da bilin. Sacma sapan fevri yanitlarin hicbir faydasi yok yardimci olmak istemiyorsan ilgilenmezsin. Hall sensor sorunlarinin konulariyla ilgilenirsin.

4070ti suüper kartım var vatan pc den hazır sıstem olarak almıstık 1 yıl once 650w psu var ve kasayı aldıkdan 9 ay sonra ram takviyesı ve sıvı sogutcu takviyesı yaptım thermal takenin 240mm
ram ve sıvı sgotuvuyu taktıkdan 2 ay sonra pc oyunlarda mönitörleri kapatıyordu ve kasanın bütün fanlarını acıyordu son zamanlarda çok yapmaya başladı ben psu dan kaynaklı yaptıgını dusunuyordum
ve sonra abim bu video yu attı bana
''ya kendi mutahalenizle yada ekran kartınız çökene kadar bu işlem devam edicektir dıyor'' bende 1 kere yapmıstım
3 dakka boyunca kapanmamıstı sadece en usttekı ayardaydı yanı yk yerıne gl de 3 dakka yapmıstım hıc bısı olmamıstı yg ya çekip denedım 3 uncu dakkada adamın dedıgı gibi oldu 2 kere daha denedım 2 ıncı dakkanın sonunda kene oldu aynı sey ben hala psu dan kaynaklı yapıyor diye düşünüyorum sizinde gçrüşlerinizi bekliyorum lutfen yardımcı olun ekran kartımı yoksa psumu sıkıntılı
Parçaları marka model olarak yazar mısınız

Konu sahibi arkadasa da kucuk bir uyari; forum acarken ozellikle belirtiliyor ama dikkat edilmemis; baslikta sorun oz ve net haliyle yazilirsa ilgili kisiler muracaat eder yardimci olur bunu biliniz. Duzenlemenizi tavsiye ederim, yoksa iste boyle fanboylar damlar sorunuza.

Onun forumu bunun forumu diye tutuculuk mu oluyor?Sorun varsa yardımcı olunur toxiclik yapacaksan uza.
noldu da dusman kesildiniz bir video linkine bu kadar? Sanki kan dusmani oldunuz farkli bir teknoloji editoru videosu diye. Bu forumda bu kadar cok forum acilmasinin sebebi olusumun sahibinden dolayi degil, kullanici cesitliligi ve fazlaligidir bunu da bilin. Sacma sapan fevri yanitlarin hicbir faydasi yok yardimci olmak istemiyorsan ilgilenmezsin. Hall sensor sorunlarinin konulariyla ilgilenirsin.
ya valla ben degil de siz dusman kesilmis gibisiniz suan
ben kendimi acikladim, isterseniz gisin bi daha okuyun o mesaji
benim onla bunla konu sahibiyle sizle hicbir derdim yok, ne ***** yiyorsaniz yiyin

psu yetersizligi gibi yorumladim, PSU 1 yıl sonrası zorlanmaya başlamış olabilir. Yani ya gpu ya da psu da problem var. Dusuk ihtimal ekran karti problemi de olabilir. Kompanentlerin ne duzeyde guc cektigini test etmeniz lazim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya valla ben degil de siz dusman kesilmis gibisiniz suan
ben kendimi acikladim, isterseniz gisin bi daha okuyun o mesaji
benim onla bunla konu sahibiyle sizle hicbir derdim yok, ne ***** yiyorsaniz yiyin
tanimadiginiz ve sizin yardiminiza muhtac olmayan birine boyle bir hitabetle yaklasirsaniz bu tepkiyle karsilasmaya sasirmayin, ayni sekilde siz de ne yiyorsaniz yiyin.

psu yetersizligi gibi yorumladim, PSU 1 yıl sonrası zorlanmaya başlamış olabilir. Yani ya gpu ya da psu da problem var. Dusuk ihtimal ekran karti problemi de olabilir. Kompanentlerin ne duzeyde guc cektigini test etmeniz lazim.

tanimadiginiz ve sizin yardiminiza muhtac olmayan birine boyle bir hitabetle yaklasirsaniz bu tepkiyle karsilasmaya sasirmayin, ayni sekilde siz de ne yiyorsanocc

tanimadiginiz ve sizin yardiminiza muhtac olmayan birine boyle bir hitabetle yaklasirsaniz bu tepkiyle karsilasmaya sasirmayin, ayni sekilde siz de ne yiyorsaniz yiyin.
octt desti yaptım ama anlayamadım atıcam sımdı

octt testi yapın bi sonra duruma göre anlaşılır artk
WhatsApp Görsel 2025-11-24 saat 02.18.42_c98450cd.webp
WhatsApp Görsel 2025-11-24 saat 02.18.42_8c937ade.webp

octt testi yapın bi sonra duruma göre anlaşılır artk
video atamadıgım ıcın foto atmak zorunda kaldım

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-11-24 saat 02.18.42_602c1476.webp
    WhatsApp Görsel 2025-11-24 saat 02.18.42_602c1476.webp
    116.9 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
OCCT power supply testi yapabilir misiniz? Belli bir noktadan sonra danayanamaz ise muhtemelen psu sorunludur. Test sirasinda 12V hattinda dusus goruntulenirse ve bu 11.5 gibi degerlere duserse psu sorunludur. 12v hattinin iyice sabit olduguna emin olun oncelikle soketlerin tam oturdugunda teste baslayin. eger sorun ortaya cikmaz ise ekran karti testleri yapacaksiniz. Ama muhtemelen cikar, imkan dahilinde bir baska psu ile deneme yapilabilir.

OCCT power supply testi yapabilir misiniz? Belli bir noktadan sonra danayanamaz ise muhtemelen psu sorunludur. Test sirasinda 12V hattinda dusus goruntulenirse ve bu 11.5 gibi degerlere duserse psu sorunludur. 12v hattinin iyice sabit olduguna emin olun oncelikle soketlerin tam oturdugunda teste baslayin. eger sorun ortaya cikmaz ise ekran karti testleri yapacaksiniz. Ama muhtemelen cikar, imkan dahilinde bir baska psu ile deneme yapilabilir.
Biraz yukarda 3 tane fotoğraf attım ordaki v değeri ekran kartında 1.5 falan

bahsedilen deger o degil. O bambaska bisey. Psu testi yapmaniz ve psu grrafigindeki 12v degerindeki degisimleri gozlemlemeniz lazim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,459
Üyeler
185,101
Son üye
creatine
Geri