Pc fanları dönüyor ama görüntü yok

Reaksiyon skoru
14
Yalvaririm yardım edin yeni aldiğim binlerce liralara topladiğim pc bu gün açilmiyor sabit disk aktivite ışığı sürekli yanıyor ve arada zırt diye bi ses geliyor ancak görüntü yok belki monitörde sikinti vardir dedim tvye bağladim yine ayni ramleri sokup taktum denedim aynı

Yalvaririm yardım edin yeni aldiğim binlerce liralara topladiğim PC bu gün açilmiyor sabit disk aktivite ışığı sürekli yanıyor ve arada zırt diye bi ses geliyor ancak görüntü yok belki monitörde sikinti vardir dedim tvye bağladim yine ayni ramleri sokup taktum denedim aynı
Kabloları anakarta takmış olabilrsin

Yalvaririm yardım edin yeni aldiğim binlerce liralara topladiğim PC bu gün açilmiyor sabit disk aktivite ışığı sürekli yanıyor ve arada zırt diye bi ses geliyor ancak görüntü yok belki monitörde sikinti vardir dedim tvye bağladim yine ayni ramleri sokup taktum denedim aynı

Benim yaşadığım sorunla bir ilgisi yok ancak yine de dene. Bios pilini çıkart 5-10 dk kadar bekle

Tüm fanlar dönüyor rgbler calisiyor windows hddye kurulu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aylardır güzel güzel çalisiyordu ne oldu da böyle oldu anlamadım ya :/

Tamirciden geldim oraya gittiğimde direk masaüstü geldi benim galiba monitör kablolarımda sıkınrı var yarın bidaha gideceğim

Geri