kaliteli bir psu varsa cok sorun olmaz ama daha fazla tekrarlanmasın bu durum bileşenlere zarar veiriHer ne kadar uyarsam da bazen aile üyeleri pc yi kapali zannedip fisten cekebikiyorlar. 5-6 kere yasandi bu durum. Daha windows kurmadim bilgisayara cok bisey de yuklemedim zaten. Cok zarari olur mu genel olarak?
Psu kaliteliyse bir şey olmaz ama özen gösterilse iyi olurHer ne kadar uyarsam da bazen aile üyeleri pc yi kapali zannedip fisten cekebikiyorlar. 5-6 kere yasandi bu durum. Daha windows kurmadim bilgisayara cok bisey de yuklemedim zaten. Cok zarari olur mu genel olarak?
Evet zararı olur. Ayrıca fişte kalmasını neden sorun ediyorlar anlamadım. Direkt fişten hiç çekmemeleri konusunda uyarman daha doğru olur.Her ne kadar uyarsam da bazen aile üyeleri pc yi kapali zannedip fisten cekebikiyorlar. 5-6 kere yasandi bu durum. Daha windows kurmadim bilgisayara cok bisey de yuklemedim zaten. Cok zarari olur mu genel olarak?
neden hep fişte durması zaarlı hocam?Ekran kapama ve uykuya almayı devre dışı bırak kapalı zannetmezler. Kapattığın zamanlarda sen fişten çıkarırsın.
Hep fişte kalmasını da tavsiye etmezler fişten aniden çekip çıkarılmasını da
Elektrik git gel yaparsa ve akım koruyucu yoksa ki o da yüksek akımdan mı alçak akımdan mı ne koruyor, yani ikisinden birini koruyor sadece ve diğeri durumunda gene bir tehlike durumu oluyor ister istemezneden hep fişte durması zaarlı hocam?