Pc fisten cekilerek kapatilmasi

re00

80+
Reaksiyon skoru
19
Her ne kadar uyarsam da bazen aile üyeleri pc yi kapali zannedip fisten cekebikiyorlar. 5-6 kere yasandi bu durum. Daha windows kurmadim bilgisayara cok bisey de yuklemedim zaten. Cok zarari olur mu genel olarak?

Her ne kadar uyarsam da bazen aile üyeleri pc yi kapali zannedip fisten cekebikiyorlar. 5-6 kere yasandi bu durum. Daha windows kurmadim bilgisayara cok bisey de yuklemedim zaten. Cok zarari olur mu genel olarak?
kaliteli bir psu varsa cok sorun olmaz ama daha fazla tekrarlanmasın bu durum bileşenlere zarar veiri

• Beğen
Reaksiyonlar: re00
Psu kaliteliyse bir şey olmaz ama özen gösterilse iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: re00
Evet zararı olur. Ayrıca fişte kalmasını neden sorun ediyorlar anlamadım. Direkt fişten hiç çekmemeleri konusunda uyarman daha doğru olur.

Ekran kapama ve uykuya almayı devre dışı bırak kapalı zannetmezler. Kapattığın zamanlarda sen fişten çıkarırsın.

Hep fişte kalmasını da tavsiye etmezler fişten aniden çekip çıkarılmasını da

Ekran kapama ve uykuya almayı devre dışı bırak kapalı zannetmezler. Kapattığın zamanlarda sen fişten çıkarırsın.

Hep fişte kalmasını da tavsiye etmezler fişten aniden çekip çıkarılmasını da
neden hep fişte durması zaarlı hocam?

neden hep fişte durması zaarlı hocam?
Elektrik git gel yaparsa ve akım koruyucu yoksa ki o da yüksek akımdan mı alçak akımdan mı ne koruyor, yani ikisinden birini koruyor sadece ve diğeri durumunda gene bir tehlike durumu oluyor ister istemez

Sene oldu 2025, fişten çekmek nedir anlamadım gitti. Bu düşünceden hareketle, evin ana şalterini indirmek lazım uykudan önce…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,643
Üyeler
192,444
Son üye
serdenci
Geri