dvd de sorun çıkmış olabilir mi?Pcye dvd den win8.1 yüklerken dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında %78de takılı kaldı saatlerdir ilerlemiyor bu sorunu gidermek için ne yapmam gerekiyor yadım edermisiniz
Dvd rom sıkıntı çıkarıyor olabilirdvd de sorun çıkmış olabilir mi?
usb ile denediniz mi dvd pek mantıklı değilDvd rom sıkıntı çıkarıyor olabilir
dvd de sıkıntı vardır belkidePcye dvd den win8.1 yüklerken dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında %78de takılı kaldı saatlerdir ilerlemiyor bu sorunu gidermek için ne yapmam gerekiyor yadım edermisiniz
Pc eski usb den denedim ama olmuyorusb ile denediniz mi dvd pek mantıklı değil
Aynı dvdden başka pcye format atmışlar bi sıkıntı olmadandvd de sıkıntı vardır belkide
peki senin hardiskte bi sorunolabilir mi format ekranında şimdi yükle ekranı geldiğinde Shift + F10 basarak cmd aç ve sfc scannow yazarak bi taratın hasarlı bir dosya varsa görünür ayrıca aynı ekranda wmic yazın ardından diskdrive get status yazın eğer harddiskte bir sıkıntı yoksa status ok yazısı çıkacaktırPc eski usb den denedim ama olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı dvdden başka pcye format atmışlar bi sıkıntı olmadan
Güncel rehberler uefi kurulum gösteriyor siz eski tarzda USB kurulum yaparsanız sorun çıkacağını zannetmemPc eski usb den denedim ama olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı dvdden başka pcye format atmışlar bi sıkıntı olmadan
peki senin hardiskte bi sorunolabilir mi format ekranında şimdi yükle ekranı geldiğinde Shift + F10 basarak cmd aç ve sfc scannow yazarak bi taratın hasarlı bir dosya varsa görünür ayrıca aynı ekranda wmic yazın ardından diskdrive get status yazın eğer harddiskte bir sıkıntı yoksa status ok yazısı çıkacaktır
Format ekranından nasıl çıkacam pc şuan hala dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasındapeki senin hardiskte bi sorunolabilir mi format ekranında şimdi yükle ekranı geldiğinde Shift + F10 basarak cmd aç ve sfc scannow yazarak bi taratın hasarlı bir dosya varsa görünür ayrıca aynı ekranda wmic yazın ardından diskdrive get status yazın eğer harddiskte bir sıkıntı yoksa status ok yazısı çıkacaktır
pc kapa aç yoksa başka türlü çıkışı yok birde üstteki arkadaşın dediği gibi eski usüle göre format usb si hazırlayıp deneyin derimMesaj otomatik birleştirildi:
Format ekranından nasıl çıkacam pc şuan hala dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında
Eski usüle göre usb format dosyası hazırlama aşamalarımı anlatan bir yazı yada video varsa internete ne yazıp ulaşabilirimpc kapa aç yoksa başka türlü çıkışı yok birde üstteki arkadaşın dediği gibi eski usüle göre format usb si hazırlayıp deneyin derim
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Dvdrom arızalıymış başka dvdromdan bi sıkıntı olmadan formatı attımPcye dvd den win8.1 yüklerken dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında %78de takılı kaldı saatlerdir ilerlemiyor bu sorunu gidermek için ne yapmam gerekiyor yadım edermisiniz