Neler Yeni

Pc format atarken takıldı ilerlemiyor

Xxxcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmed ispir
Pcye dvd den win8.1 yüklerken dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında %78de takılı kaldı saatlerdir ilerlemiyor bu sorunu gidermek için ne yapmam gerekiyor yadım edermisiniz

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr
Pcye dvd den win8.1 yüklerken dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında %78de takılı kaldı saatlerdir ilerlemiyor bu sorunu gidermek için ne yapmam gerekiyor yadım edermisiniz
dvd de sorun çıkmış olabilir mi?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
dvd de sıkıntı vardır belkide

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
Pc eski usb den denedim ama olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı dvdden başka pcye format atmışlar bi sıkıntı olmadan
peki senin hardiskte bi sorunolabilir mi format ekranında şimdi yükle ekranı geldiğinde Shift + F10 basarak cmd aç ve sfc scannow yazarak bi taratın hasarlı bir dosya varsa görünür ayrıca aynı ekranda wmic yazın ardından diskdrive get status yazın eğer harddiskte bir sıkıntı yoksa status ok yazısı çıkacaktır

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Pc eski usb den denedim ama olmuyor

Aynı dvdden başka pcye format atmışlar bi sıkıntı olmadan
Güncel rehberler uefi kurulum gösteriyor siz eski tarzda USB kurulum yaparsanız sorun çıkacağını zannetmem

Xxxcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmed ispir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki senin hardiskte bi sorunolabilir mi format ekranında şimdi yükle ekranı geldiğinde Shift + F10 basarak cmd aç ve sfc scannow yazarak bi taratın hasarlı bir dosya varsa görünür ayrıca aynı ekranda wmic yazın ardından diskdrive get status yazın eğer harddiskte bir sıkıntı yoksa status ok yazısı çıkacaktır

Format ekranından nasıl çıkacam pc şuan hala dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür

Format ekranından nasıl çıkacam pc şuan hala dosyalar kurulum için hazırlanıyor aşamasında
pc kapa aç yoksa başka türlü çıkışı yok birde üstteki arkadaşın dediği gibi eski usüle göre format usb si hazırlayıp deneyin derim

Xxxcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmed ispir
pc kapa aç yoksa başka türlü çıkışı yok birde üstteki arkadaşın dediği gibi eski usüle göre format usb si hazırlayıp deneyin derim
Eski usüle göre usb format dosyası hazırlama aşamalarımı anlatan bir yazı yada video varsa internete ne yazıp ulaşabilirim

Xxxcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmed ispir
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Dvdrom arızalıymış başka dvdromdan bi sıkıntı olmadan formatı attım

Top Bottom