carlosgardel
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Ekran kartın nedir? Bilgisayar hiç mavi ekran verdi mi?Bilgisayara format attıktan sonra güncel driverlari hepsini elle son sürüm olarak yükledim ama böyle 2 tane hata ile karşılaştım aslında oyunlarda daha fazla fps düşüşü ve fps drop problemi yaşadım acaba bu sorunla alakası varmı ?
6700xt hayir hiç mavi ekran yemedim.Ekran kartın nedir? Bilgisayar hiç mavi ekran verdi mi?
Bu dediğim şekilde ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan kur bakalım:6700xt hayir hiç mavi ekran yemedim.
Dediğinizi yaptım böyle bir hata veriyor.Bu dediğim şekilde ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan kur bakalım:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6700-xt.html 25.5.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 25.5.1 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Varsayılan olarak seçin ve başka ayara dokunmayı
Aygıt Yöneticisinde ünlemli bir aygıt var mı?Dediğinizi yaptım böyle bir hata veriyor.
Yok.Aygıt Yöneticisinde ünlemli bir aygıt var mı?
Halen veriyor mu bu uyarıyı?
Uyarı masaüstünde geçti ama olay görüntüleyicisinden baktığımda kernel-pnp diye hata görünüyor.Halen veriyor mu bu uyarıyı?
FPS düşüşü ya da drop falan halen devam ediyor mu?Uyarı masaüstünde geçti ama olay görüntüleyicisinden baktığımda kernel-pnp diye hata görünüyor.
Evet devam ediyor. Çok tuhafıma giden bir olay oldu formatta attım oyun oynarken mesela müzik değiştiriyorum fpsde fps drop oluyor 1 ay öncesine kadar böyle bir şey hiç olmamamıştır. Tuhaf olan tarafı format bile düzeltmedi.FPS düşüşü ya da drop falan halen devam ediyor mu?
Eski ekran kartı sürücüsü ile denedin mi?Evet devam ediyor. Çok tuhafıma giden bir olay oldu formatta attım oyun oynarken mesela müzik değiştiriyorum fpsde fps drop oluyor 1 ay öncesine kadar böyle bir şey hiç olmamamıştır. Tuhaf olan tarafı format bile düzeltmedi.
denedim.Eski ekran kartı sürücüsü ile denedin mi?