PC free antivirüs önerisi

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
gözüm kapalı kullanırım dediğiniz bir program var mı acaba yardım edebilirmsiniz

Windows Defender ücretsiz sürümlerden her türlü iyidir diye düşünüyorum. Ha tarama vs. gibi özel birkaç durum için Malwarebytes'ı tavsiye ederim

defender harici boş alacaksanız parayla kasper lisanslı alın freeler iş yapmıyor defender harici indirmeye gerek yok gireceğiniz sitelere dikkat edin yeter

teşekkür ederim arkadaşlar ya biyerden mod yüklemiş kardeşim ama mod yerine mediaget yüklenmiş kurmamış ama indirilenler klasöründe var o biraz canıı sıktı onuda pc virüs olarak görüyor eylemlere bastığımda kaldır diyorum tepki vermiyor

teşekkür ederim arkadaşlar ya biyerden mod yüklemiş kardeşim ama mod yerine mediaget yüklenmiş kurmamış ama indirilenler klasöründe var o biraz canıı sıktı onuda pc virüs olarak görüyor eylemlere bastığımda kaldır diyorum tepki vermiyor
O zaman bu tarz şüpheleriniz olduğunda Malwarebytes, Bitdefender ve Kaspersky kullanacaksınız.

Gerek yok. Ama Defender bazen feci saçmalıyor. Avast, Bitdefender dışında pek bir alternatif kalmadı zaten free pazarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri