5060 TI 2K açar mı ?

2k mediumda yeni güçlü oyunlarda 40 50 fps veriyor hocam dlss açmadan 5060ti siz nasıl 4060 la akıcı oynuyorsunuz? Gta 5 falansa olabilir
smoothmotion kullanıyorum. mesela beamng de biliyormusunuz bilmiyorum ama west coast diye bir şehir haritası var. o haritada smooth motion kapalıyken 40-50 fps oynuyorum (trafik açık halde) smooth motionu açınca 90-120 hatta şehirden uzak kısımlarda 150-160 fps lerde oynuyorum (medium-high ayarlar high ağırlıklı)

2k mediumda yeni güçlü oyunlarda 40 50 fps veriyor hocam dlss açmadan 5060ti siz nasıl 4060 la akıcı oynuyorsunuz? Gta 5 falansa olabilir
4060 laptop ile 2k da ultra ayarda butun 3A oyunları rahat oynayabiliyorum. 40 55 fps arası degisiyor lakin fps oyunu olmadigi icin sorun olmuyor. Dlss açıyorum genellikle kalite olarak.

ben bile 1650 ile bu seneye kadar dayandım. millet abartıyor. bence
4060 laptop ile 2k da ultra ayarda butun 3A oyunları rahat oynayabiliyorum. 40 55 fps arası degisiyor lakin fps oyunu olmadigi icin sorun olmuyor. Dlss açıyorum genellikle kalite olarak.

Beyler Selamun Aleyküm bir pc dizeceğim 2 aya kadar ama aklımda şu soru var. 7500x3d veya 7800x3d + 5060 TI 16GB kullanacağım. Sizce 2K'da oyunlari açar mı ? DLSS kullanırım sorun yok.
hocam garanti açar rx6800xt veya rx6700xt kartlar bile rahatça açıyor 100 fps üzerinde olur diye düşünüyorum fpsiniz (DLLS ile birlikte )

40 55 fps arası akıcı bir fps değildir hocam. Mevzu akıcı oynamak. O yüzden main monitör olarak önermiyorum 2kyı 5060ti a. Sadece gamepad kullanılacaksa olabilir.

o kişiden kişiye göre değişir. bence
Gamepadle oynanırsa evet akıcı; ancak işin içine mouse girince takılıyormuş hissi yaşanır. Yüksek fpsli bir oyun oynarsa misal valorant. Triple a oyuna geçince başı ağrır o histen ben çok yaşadım.

Gamepadle oynanırsa evet akıcı; ancak işin içine mouse girince takılıyormuş hissi yaşanır. Yüksek fpsli bir oyun oynarsa misal valorant. Triple a oyuna geçince başı ağrır o histen ben çok yaşadım.
olabilir ben 1650 ile takıldığım için uzun zamandır akıcılık algısı çok yok bende

olabilir ben 1650 ile takıldığım için uzun zamandır akıcılık algısı çok yok bende
Alışkanlık meselesi hocam o yüzden 60hz telefon gibi 120 ye alışan birdaha 60 kullanamaz

4060 ile 2k oyun oynuyordum ben açmaz diyenleri takma. Dlss ile yeter

Tamam dostlar sağolun. 2k için yeter demiş neredeyse herkes. Peki Rx 6600'den geçicem büyük bir fark yaşar mıyım FPS olarak ?

Geri